De drie beste nieuwe films en series op Netflix #3

10 juli 2015 2 Minuten 0 Reacties
netflix-logo-retina

Elke week bekijken we de nieuwe films en series die Netflix heeft toegevoegd aan het assortiment. Deze week o.a. een vrolijke film.

Little Miss Sunshine

Wanneer mensen voor het eerst de trailer van Little Miss Sunshine bekijken, dan zijn ze meestal meteen geïnteresseerd – en terecht. Want als er één film is die z’n belofte uit de trailer waarmaakt, dan is het Little Miss Sunshine wel. In deze film zet een gezin alles op alles om de jonge dochter in de finales van een schoonheidswedstrijd te krijgen en rijden door heel het land om dat te bewerkstelligen. Onderweg leren we de personages uit de Volkswagen-bus goed kennen – en dat is nou precies de kracht van deze komedie.

Nightcrawler

Nee, dit is geen stand-alone film van één of andere teleporterende X-Men-mutant, maar een stevige en langzame thriller over Louis Bloom, een gedreven man die hopeloos op zoek is naar werk. Hij wil werken als misdaadverslaggever en trekt met zijn trouwe fotocamera de nachten in van Los Angeles. Daar gebeurt namelijk genoeg om over te schrijven én te fotograferen en we zien dat Bloom steeds vaker de grens tussen observant en participant op zoekt. Nightcrawler is één van de spannendste films van 2014, eentje die je gezien moet hebben.

Advertentie

Penny Dreadful

Heb je dit weekend trek in een stevige binge watch? En ben je niet vies van een hoop drama, een beetje horror en flink wat opbouw in het verhaal, met acteurs als Eva Green en Timothy Dalton? Dan kunnen we de serie Penny Dreadful van harte aanbevelen. Het eerste seizoen staat nu compleet op Netflix en van het tweede seizoen is vandaag de laatste aflevering alweer toegevoegd aan videostreamingdienst. De serie speelt zich af in een Victoriaanse Londen en presenteert een hoop bekende, fictieve bovennatuurlijke wezens.

Netflix – een betaalde videostreamingdienst

Netflix is een betaalde videostreamingdienst waar je voor een vast bedrag per maand kunt kijken naar allerlei films en series; onbeperkt, dus zo vaak en zo lang als je wilt. Omdat het aanbod nog wel eens overweldigend kan zijn, proberen we elke week drie goede, opvallende of grappige films en series er tussenuit te pikken, zodat je er lekker voor kunt gaan zitten in het weekend.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)