De drie beste nieuwe films en series op Netflix #259

26 juni 2020 2 Minuten 0 Reacties
netflix-logo-retina

Elke week bekijken we de nieuwe films en series die Netflix heeft toegevoegd. Met deze week onder meer de documentaire Disclosure.

Disclosure (2020)

De documentaire Disclosure staat er eigenlijk al een week op, maar vorige week hadden we hem niet meegenomen. Dat doen we nu alsnog, vanwege het onderwerp en het feit dat er maar weinig docu’s zijn op de videostreamingdienst die hier wat over zeggen: transgenders. De documentaire gaat in op hoe transgender mensen worden afgebeeld in de media en hoe hun verhalen invloed kunnen hebben op het leven van anderen. Aan het woord komen verschillende transvrouwen en transmannen, waaronder Laverne Cox en Lilly Wachowski.

Eurovision Song Contest: The Story of Fire Saga (2020)

Ieder jaar komt de wedstrijd wel een keer voorbij: het Eurovisie Songfestival. Verschillende landen strijden om wie de beste act van Europa heeft in een internationale wedstrijd die overal tegelijkertijd uitgezonden wordt. De film Eurovision Song Contest: The Story of Fire Saga neemt dit principe flink op de hak. We volgen de IJslandse zangers Lars Erickssong en Sigrit Ericksdottir, die hun land vertegenwoordigen. Niet alleen krijgen ze te maken met hilarische wendingen, ook de nummers zijn niet echt van een hoge kwaliteit…

Eric Andre: Legalize Everything (2020)

Aan comedyspecials geen gebrek op Netflix. Maar soms springt er nog wel eens eentje uit. Eric Andre is zo’n typische comedian met een absurd gevoel voor humor. Zijn grappen en opmerkingen zijn vaak surrealistisch, confronterend en angstaanjagend, maar vooral hilarisch. Daardoor is het geen straf om lekker lang naar hem te luisteren, terwijl hij zijn mening geeft over onder meer comedian Dave Chappelle, het annuleren van Cops en zijn eigen, nieuwe special Legalize Everything. Zijn humor is waarschijnlijk niet voor iedereen weggelegd.

Netflix – een betaalde videostreamingdienst

Netflix is een betaalde videostreamingdienst waar je voor een vast bedrag per maand kunt kijken naar allerlei films en series; onbeperkt, dus zo vaak en zo lang als je wilt. Omdat het aanbod nog wel eens overweldigend kan zijn, proberen we elke week drie goede, opvallende of grappige films en series er tussenuit te pikken, zodat je er lekker voor kunt gaan zitten in het weekend. Heb je zelf nog een goede tip waarvan je zegt: “Dit mogen mensen echt níet missen!”, dan kun je altijd een reactie achterlaten onder dit artikel.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)