De drie beste nieuwe films en series op Netflix #255

29 mei 2020 2 Minuten 1 Reacties
netflix-logo-retina

Elke week bekijken we de nieuwe films en series die Netflix heeft toegevoegd. Met deze week onder meer het derde seizoen van Dynasty.

Dynasty (drie seizoenen)

Dynasty is een serie die sommige kijkers misschien nog wel kennen uit de jaren tachtig. Netflix blies het verhaal drie jaar geleden nieuw leven in en sindsdien zitten er een hoop kijkers gekluisterd aan de buis om te weten hoe het afloopt met de hoofdpersonages. Fallon, de dochter van een rijke man, is het er niet mee eens dat hij trouwt met zijn nieuwe vlam, Cristal. Als klap op de vuurpijl krijgt Cristal ook nog de positie in het bedrijf die zij wel zag zitten. Dat zorgt voor een hoop haat en nijd en natuurlijk een gespannen sfeer.

Modern Family (tien seizoenen)

De komedieserie Modern Family zal menig sitcomliefhebber niet vreemd zijn. In de hoofdrol een aantal bijzondere, maar alledaagse figuren. De bejaarde vader die getrouwd is met een jonge, mooie vrouw (die samen een kindje hebben), de homofiele en met een andere man getrouwde zoon (waar de bejaarde vader aanvankelijk moeite mee had), de om bevestiging vragende dochter die het bedrijf heeft overgenomen — om nog maar te zwijgen over de magische schoonzoon en de kleurrijke kleinkinderen.

The 100 (zes seizoenen + begin seizoen 7)

In The 100 worden honderd delinquenten uit een ruimtestation terug naar de aarde gestuurd. 97 jaar geleden heeft een nucleaire bom ervoor gezorgd dat de aarde onleefbaar werd en de straf van deze misdadigers is dat ze moeten kijken of ze kunnen overleven op wat over is van de aarde. Inmiddels zijn we aangekomen bij seizoen zeven, dus je kunt ervan uitgaan dat er nog leven is. Maar de omgeving, de planeet en zelfs kunstmatige intelligentie kan roet in het eten gooien. In The 100 gaat het al heel snel van kwaad tot erger.

Netflix – een betaalde videostreamingdienst

Netflix is een betaalde videostreamingdienst waar je voor een vast bedrag per maand kunt kijken naar allerlei films en series; onbeperkt, dus zo vaak en zo lang als je wilt. Omdat het aanbod nog wel eens overweldigend kan zijn, proberen we elke week drie goede, opvallende of grappige films en series er tussenuit te pikken, zodat je er lekker voor kunt gaan zitten in het weekend. Heb je zelf nog een goede tip waarvan je zegt: “Dit mogen mensen echt níet missen!”, dan kun je altijd een reactie achterlaten onder dit artikel.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (1)

Peggy Schaefer

Peggy Schaefer
30 mei 2020 om 18:31

Graag nieuwe seizoen van Dynsty en van el dragon graag!

Inloggen