De drie beste nieuwe films en series op Netflix #223

11 oktober 2019 2 Minuten 0 Reacties
netflix-logo-retina

Elke week bekijken we de nieuwe films en series die Netflix heeft toegevoegd. Met deze week onder meer het begin van het vierde seizoen van Riverdale.

Riverdale (drie seizoenen + S04E01)

Riverdale is een dramaserie met een aantal tieners in de hoofdrol. Dat is op zich niet zo bijzonder, maar het mysterie in de serie is dat wel. Terwijl Archie en zijn vrienden het nodige meemaken op het gebied van seks, romantiek, school en familie, raken ze verwikkeld in een duister mysterie in Riverdale. Sinds deze week is de eerste aflevering van seizoen vier te zien op Netflix. Net zoals met veel andere populaire series van zender The CW (uit de Verenigde Staten), is ook Riverdale gebaseerd op een populaire comicbookreeks, genaamd Archie.

Insatiable (twee seizoenen)

Insatiable is een komische serie met in de hoofdrol een mooie meid die eerst dikker was en daardoor gepest werd. Het is alles behalve een coming of age story, aangezien het hoofdpersonage niet meteen volwassener lijkt te worden. In plaats daar geniet ze van haar nieuw verworven populariteit en wil ze het haar pesters betaald zetten voor de tijden waarin ze zich vreselijk voelde. Er is al veel te doen geweest omtrent deze serie, omdat de makers zich zouden schuldig maken aan fat shaming. Het tweede seizoen staat nu online.

El Camino: A Breaking Bad Movie (2019)

De serie Breaking Bad is ontzettend populair. Veel fans vonden het dan ook jammer dat de serie zo snel alweer ophield, maar in de vijf beschikbare seizoenen is er een hoop gebeurd. Heb je de serie nog niet gecheckt? Dan is dat een extra aanrader voor deze week. Want dan kun je genieten van El Camino: A Breaking Bad Movie. Op moment van schrijven hebben we de film ook nog niet gezien, dus het is ons ook nog niet helemaal duidelijk waar de film precies over gaat — maar dat het een toffe film wordt, weten we zo goed als zeker.

Netflix – een betaalde videostreamingdienst

Netflix is een betaalde videostreamingdienst waar je voor een vast bedrag per maand kunt kijken naar allerlei films en series; onbeperkt, dus zo vaak en zo lang als je wilt. Omdat het aanbod nog wel eens overweldigend kan zijn, proberen we elke week drie goede, opvallende of grappige films en series er tussenuit te pikken, zodat je er lekker voor kunt gaan zitten in het weekend. Heb je zelf nog een goede tip waarvan je zegt: “Dit mogen mensen echt níet missen!”, dan kun je altijd een reactie achterlaten onder dit artikel.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)