De drie beste nieuwe films en series op Netflix #188

08 februari 2019 2 Minuten 0 Reacties
netflix-logo-retina

Elke week bekijken we de nieuwe films en series die Netflix heeft toegevoegd. Met deze week onder meer het derde seizoen van One Day at a Time.

One Day at a Time (drie seizoenen)

One Day at a Time is zo’n typische feelgood komedie, maar dan met een kleine twist. In deze remake van de klassieke serie zorgt een recent alleenstaande Cubaans-Amerikaanse moeder voor haar tienerdochter en oudere zoon, samen met haar ouderwetse moeder. Dat levert situaties op waar je misschien wel van ineenkrimpt, maar uiteindelijk om moet lachen — juist vanwege die herkenbaarheid. Het is modern versus oud, in meerdere lagen. En dat verpakt in een lichte komedieserie, die geschikt is voor zowel jong als oud.

Going in Style (2017)

Vanaf dit weekend kun je ook de komische misdaadfilm Going in Style bekijken op Netflix. In deze film zien we onder andere Michael Caine en Morgan Freeman voor het eerst van hun leven van het rechte pad af gaan. De oude vrienden kunnen hun eigen rekeningen niet meer betalen en ook hun pensioenfonds heeft de kraan inmiddels dichtgedraaid — daardoor hebben ze geen cent te makken. Ze besluiten om de bank te beroven die hun geld heeft afgenomen. Ze riskeren dus alles om er voor te kunnen zorgen dat niemand wat tekortkomt.

Advertentie

High Flying Bird (2019)

High Flying Bird is een nieuwe Amerikaanse sportfilm met dramaelementen, die wordt geregisseerd door Steven Soderbergh. De hoofdrollen worden vertolkt door onder meer André Holland, Zazie Beetz, Melvin Gregg en Kyle MacLachlan. In de film zien we dat sportmakelaar Ray Burke een controversieel, maar interessant voorstel doet aan een jonge basketballer, op het moment dat de NBA-competitie stilligt door een zogenaamde lock-out. Met het voorstel wil Burke ervoor zorgen dat de spelers weer in controle zijn van de sport.

Netflix – een betaalde videostreamingdienst

Netflix is een betaalde videostreamingdienst waar je voor een vast bedrag per maand kunt kijken naar allerlei films en series; onbeperkt, dus zo vaak en zo lang als je wilt. Omdat het aanbod nog wel eens overweldigend kan zijn, proberen we elke week drie goede, opvallende of grappige films en series er tussenuit te pikken, zodat je er lekker voor kunt gaan zitten in het weekend. Heb je zelf nog een goede tip waarvan je zegt: “Dit mogen mensen echt níet missen!”, dan kun je altijd een reactie achterlaten onder dit artikel.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)