‘Apple gaat eigen tv-series en content aanbieden via iTunes’

29 januari 2016 1 Minuut 0 Reacties
apple-tv-itunes

Naar verluidt wil Apple in de toekomst eigengemaakte tv-series en content gaan aanbieden via iTunes. Er is nog geen een serie in productie gegaan. Op dit moment zou Apple met enkele producenten in gesprek zijn gegaan.

Gerucht: Apple produceert eigen tv-series en meer

Er is een nieuw interessant gerucht verschenen: Apple zou namelijk voornemens zijn eigen televisieseries en andere content te gaan maken, voor een onbekende televisiedienst die het bedrijf van plan zou zijn te presenteren. Echter, het bedrijf uit Cupertino heeft nog helemaal niets losgelaten over deze plannen en alles is dan ook gebaseerd op het geruchtencircuit – mensen die ‘bekend zijn met de plannen’ van de fabrikant zouden dit gemeld hebben. En dan neemt zo’n verhaal al snel vaart. Daarom is er nu nog niets met zekerheid te zeggen.

Wel claimen dezelfde bronnen dat Apple al in gesprek is gegaan met enkele producenten, maar geen van de onbekende series zouden al in productie zijn gegaan. Het lijkt er dus op dat – ervan uitgaande dat de geruchten kloppen – het mediabedrijf zich nog in de beginfase bevindt. Dat Apple een eigen televisie- of videostreamingdienst wil beginnen is een gerucht die al een tijd de ronde doet, maar tot op heden nog niets van waar blijkt te zijn. Je zou haast denken dat het ergens wel moet kloppen – want de geruchten willen maar niet verdwijnen.

Ook zweeft er een verhaal op het internet rondt over het idee dat het bedrijf Time Warner zou willen overnemen. Time Warner heeft een hoop grote merken in handen, waaronder – om maar even wat te noemen – HBO. Dan hoeft Apple natuurlijk nog maar weinig zelf te maken, met series als Game of Thrones, Boardwalk Empire en Silicon Valley aan boord.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)