Amazon Prime Video laat je binnenkort al je series shufflen

15 maart 2021 1 Minuut 1 Reacties
amazon-prime-video

Amazon wil er binnenkort voor zorgen dat je alle series die je nog wilde bekijken, kunt shuffelen op de populaire videostreamingdienst.

Amazon heeft de Amazon Prime Video-applicatie op Android een update gegeven. De update stelt (sommige) gebruikers nu in staat serie-afleveringen op shuffle te kijken. Zo kun je toch je favoriete sitcom kijken, zonder dat je hoeft te beslissen welke aflevering het wordt. Dat kan de dienst voor je bepalen.

Shufflen op Amazon Prime Video

De functie werd voor het eerst gespot door de redactie van Android Central. Wanneer je op de knop drukt, dan wordt er dus een willekeurige aflevering van een serie afgespeeld. Blijf je vervolgens kijken, dan worden de afleveringen dus in een willekeurige volgorde afgespeeld.

De functionaliteit lijkt op het eerste gezicht nog best beperkt te zijn, dus houd daar rekening mee. Zo is het nu dat je alleen afleveringen uit één seizoen kunt shufflen. Het is niet mogelijk dus alle afleveringen van een serie door elkaar te kijken; het blijft bij één seizoen. Daarnaast is het zo dat de update alleen voor Android uitgebracht is. Het lijkt dus om een test te gaan.

Advertentie

Een test die niet voor niets gedaan wordt. Netflix werkt ook aan zo’n functie en nu lijkt het er dus op dat Amazon snel de functionaliteit wil uitrollen voordat Netflix dat officieel doet. De shuffleknop van Netflix komt ergens in de eerste helft van 2021 uit.

Vooralsnog is het niet duidelijk of de functie ook naar iOS-app van Amazon Prime Video of andere platformen komen, aangezien Amazon zelf nog niets bekendgemaakt heeft.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (1)

MrBlueSky

MrBlueSky
16 maart 2021 om 18:23

Sorry maar ik begrijp hier absoluut niet de toegevoegde waarde van. Je kijkt een serie toch op volgorde zoals die bedoeld is door de makers van die serie. Of is dat ook alweer te “gewoon”, mensen worden steeds meer geshuffeld……..

Inloggen