8bitdo-adapter geeft PlayStation Classic toegang tot draadloze controllers

11 december 2018 1 Minuut 0 Reacties
8bitdo-playstation-classic

Accessoirefabrikant 8bitdo heeft een adapter voor PlayStation Classic aangekondigd die ondersteuning toevoegt voor draadloze controllers. Daarmee kun je gelukkig één van de problemen van deze kleine console oplossen; die controllerdraden zijn namelijk best kort...

PlayStation Classic met draadloze controllers

De PlayStation Classic heeft een aantal problemen. Eén van de, naar verhouding, kleinere problemen heeft te maken met de lengte van het koord van de meegeleverde controllers. Die kan namelijk erg kort zijn wanneer je bijvoorbeeld van plan bent om in de huiskamer te gamen (of wanneer je gewoon zelf een grote kamer hebt). Accessoiremaker 8bitdo heeft in elk geval voor dat probleem een oplossing: er is nu een adapter aangekondigd waardoor de Classic toegang krijgt tot een arsenaal aan draadloze controllers.

Later deze maand zal 8bitdo de usb-adapter uitbrengen, waardoor je verschillende draadloze controllers kan gebruiken met de PlayStation Classic, zoals die van de PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox One-controllers met bluetooth, de Pro-controller van de Nintendo Switch, Joy-Cons en zelfs de Wii U Pro-controller. In de Verenigde Staten zal de bluetooth-adapter 19,99 dollar gaan kosten en vanaf 31 december worden verscheept. Waarschijnlijk zal de accessoire in Nederland via de grotere online retailers te koop zijn.

Speel je toch liever wat modernere games? Check dan ons meest recente game-overzicht. Aanstaande zaterdag verschijnt ons nieuwe overzicht online.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)