Zero Creative toont 3D toepassingen voor 3D zonder bril

28 januari 2010 1 Minuut 0 Reacties
xyZ_3D_display_191208

Het Nederlandse bedrijf Zero Creative zal haar 3D Digital Signage software demonstreren tijdens de ISE beurs die de komende week in de Amsterdamse RAI wordt gehouden. De Zero Creative’s next-gen 3D displays kunnen zónder bril bekeken worden met bijbehorende 3D Digital Signage software.

De technologie die Zero Creative presenteert maakt gebruik van “autostereoscopische weergave” en hoogwaardige lenticulaire lenzen die op het oorspronkelijke LCD panel zijn aangebracht. Deze lenzen verdelen een beeld in 8 gescheiden kijkhoeken op subpixel niveau, zodat het linker en rechter oog verschillende afbeeldingen zien. De lenticulaire lens is volledig transparant en waarborgt een 100% beeldhelderheid.

Afgelopen zomer introduceerde het bedrijf het eerste realtime 3D Digital Signage (Narrow Casting) systeem ter wereld dat volledig op 3D is gebaseerd. Met deze software, genaamd 3DZignage, is de gebruiker in staat om gemakkelijk 3D advertenties te maken en te publiceren op autostereoscopische beeldschermen, zoals het xyZ 3D Display.

Voorlopig richt het bedrijf zich vooral op de zakelijke markt met deze techniek, maar wie weet is het ook iets voor de consument in de toekomst..


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)