Yamaha lanceert BD-A1010 Aventage 3D Blu-ray speler

19 juli 2011 1 Minuut 0 Reacties
bd-a1010-yamaha

Vorige week lanceerde Yamaha haar nieuwe Aventage high-end receiver serie en daar komt nu een bijpassende 3D Blu-ray speler bij. De BD-A1010 is qua uiterlijk gelijkwaardig aan de receivers uit de Aventage serie en vormt dus een strakke combinatie voor je home cinema systeem.

Niet alleen het design komt overeen want met de afstandsbediening van de speler of de receiver kun je zowel de Blu-ray speler als de receiver gelijktijdig bedienen. Features waarover de BD-A1010 beschikt zijn onder meer BD-Live functionaliteit, toegang tot applicaties als YouTube, 1080p Full HD upscaling van SD materiaal, ondersteuning van HD audioformaten, en een USB poort aan de voorzijde voor het aansluiten van een USB stick of een fotocamera. De speler ondersteunt de meest belangrijke bestandsformaten waaronder DivX, DivX Plus HD, avchd, wmv, mov, mp4, mpg en jpeg hd voor beeld en mp3, wma, wav en aac voor audio.

Mocht dit niet voldoende zijn kan de speler ook overweg met SACD’s, CD’s en DVD Audio discs. De Yamaha BD-A1010 wordt in augustus verwacht voor een adviesprijs van 429,00 euro.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)