Xiaomi Mi TV Stick officieel onthuld: full hd Android TV-dongle

15 juli 2020 1 Minuut 2 Reacties
xiaomi-mi-tv-stick-1

Na weken van geruchten heeft Xiaomi dan eindelijk zijn Android TV-dongle gepresenteerd in de vorm van de Xiaomi Mi TV Stick. Het apparaatje is voor iets minder dan veertig euro verkrijgbaar in de Benelux, maar de releasedatum is nog niet precies bekend.

Dit is de Xiaomi Mi TV Stick

De compacte Xiaomi Mi TV Stick is een streamingapparaat die je moeiteloos in de hdmi-poort van je televisie schuift. De Stick wordt ondersteund door Android TV (Android TV 9 en niet het al gelanceerde Android TV 10) en geeft toegang tot duizenden populaire contenttitels, maar ook apps en games via Google Play. De Mi TV Stick biedt ondersteuning aan voor content in 1080p (full hd en dus geen 4k) en premium surround sound dankzij de ondersteuning van Dolby en DTS. Vooralsnog moeten we het dus zonder de 4k-versie doen.

Met behulp van de speciale knoppen op de afstandsbediening krijg je direct toegang tot Google Assistant, Netflix en Prime-content. Ook cast je eenvoudig content van je smartphone en tablet op een groter scherm met de ingebouwde Chromecast-functie. De wereldwijde adviesprijs van de Xiaomi Mi TV Stick is 39,99 euro. De lokale verkooppunten binnen de Benelux worden aangekondigd zodra het product verkrijgbaar is. Het is nu dus nog even wachten op de informatie waar en vanaf wanneer we de nieuwe mediaspeler kunnen aanschaffen.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (1)

Fabian

Fabian
15 juli 2020 om 17:03

1080p in 2020? Nu nog een 4K versie dan heb je een uitstekend alternatief voor de Nvidia Shield voor half geld.

Inloggen
Kamran

Kamran
20 juli 2020 om 16:47

Daar hebben ze al een oplossing voor, namelijk de Xiaomi Mi Box S.

Inloggen