Xiaomi Mi TV 4 is nog geen halve centimeter dun en heeft bijna geen randen

05 januari 2017 1 Minuut 0 Reacties
xiaomi-mi-tv-4-1

Xiaomi heeft in Las Vegas de Mi TV 4 aangekondigd. Deze televisie is 4,9 millimeter dun. Het is een high-end televisie met een bijna onzichtbare rand.

Die 4,9 millimeter geldt voor het dunste punt van de set, aan de achterkant is hij onderaan wel wat dikker. Erbij hoort een modulair systeem waardoor het paneel van de rest van de elektronica gescheiden is. Met één kabel naar de balk met de elektronica wordt voorzien in alle benodigde aansluitingen.

Zelflerende Android TV

De Mi TV 4 is voorzien van de Patch Wall-software van Xiaomi. Die is bovenop het Android TV-platform gelegd. Het is volgens de Chinese fabrikant een AI (artificial intelligence) systeem dat voorspelt waar je graag naar wilt kijken, gebaseerd op eerder vastgelegd kijkgedrag.

Soundbar

Erbij hoort ook een soundbar met tien speakers, twee draadloze speakers, een subwoofer en ondersteuning voor Dolby Atmos surround sound.

De 65-inch versie van deze televisie gaat in China voor een prijs van ‘flink onder de tweeduizend dollar’ naar de winkels. Daar hoort de hele soundbar-setup dan bij. Er komen ook 59- en 49-inch versies van de Mi TV 4. Of al die toestellen ook buiten de grenzen van China zullen worden verkocht, is nog onduidelijk. De televisies werden in ieder geval tijdens CES 2017 in Amerika aangekondigd.

Reacties (0)