Xiaomi brengt bioscoopervaring naar huis met de Mi Smart Projector 2 Pro

29 maart 2021 1 Minuut 1 Reacties
Mi Smart Projector 2 Pro

De Chinese fabrikant Xiaomi heeft vandaag een nieuwe projector gepresenteerd. De Mi Smart Projector 2 Pro moet de bioscoopervaring naar de mensen thuis brengen.

De Mi Smart Projector 2 Pro beschikt over een fhd-resolutie van 1.920 bij 1.080 pixels, tot 1300 ANSI lumen hoge helderheid en ondersteuning voor HDR10. Dit laatste moet zorgen voor een beter kleurcontrast. Dit compacte apparaat projecteert een 60″ tot 120″-scherm op je muur. De projector beschikt over ingebouwde 10W-speakers die ondersteuning bieden voor DTS-HD en Dolby Audio.

De projector heeft daarnaast ondersteuning voor omnidirectionele keystone correction. In de praktijk betekent dit dat gebruikers het scherm niet langer zorgvuldig hoeven te positioneren. Het heeft zowel een ToF-sensor als camerafocus-mogelijkheden aan boord. Dit moet ervoor zorgen dat het beeld binnen twee seconden gefocust is. De projector draait op het Android TV-systeem. Je kunt dus direct beginnen met Netflixen. Daarnaast heeft dit model ondersteuning voor Chromecast en Google Assistant. Hierdoor kun je deze projector ook gebruiken als smarthome-hub, doordat je via spraakcommando’s andere apparaten in huis kunt aansturen. Het is dus in feite ook gelijk een smart speaker in je huis. De projector weegt 3,7 kilogram en kent de afmetingen 215 mm x 201 mm x 143 mm. Standaard komt dit model met 16 GB eMMC High-speed Flash Memory.

Prijs en beschikbaarheid

De Mi Smart Projector 2 Pro komt binnenkort op de markt in de Benelux en is onder andere te koop via de website van Xiaomi. De verkoopadviesprijs van deze projector is 999 euro.

Advertentie

Lees meer over Xiaomi.

Reacties (1)