Wanneer koop jij een 3D TV?

06 maart 2010 1 Minuut 1 Reacties
samsung-3dtv-glasses

Er zijn heel wat verschillende reacties op de komst van 3D TV. Kijk maar eens bij de reacties op de Samsung C7000 review. Zowel voorstanders als tegenstanders geven overal hun mening over de 3D hype. Maar gaat het nu wel of niet een nieuwe standaard in de huiskamer worden?

3D is niet de eerste technische revolutie waar ook veel tegenstand aan geboden wordt. Kijk maar naar Blu-ray of HD. Veel mensen vroegen zich in het begin af of de toegevoegde waarde van HD wel groot genoeg was en de prijzen lagen veel te hoog volgens hen. Maar bij 3D zien we toch iets meer tegenstand, en dan vooral door die alom beruchte 3D bril, waar we helaas de komende tijd nog niet zonder kunnen.

Het is interessant om te kijken wat de algemene gedachte nu eigenlijk is. Laat het ons weten via onderstaande poll. Mocht je andere dingen kwijt willen over de toekomst en de hype van 3D, laat het dan in een reactie onder aan de pagina weten.

[poll id=”2″]


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (1)

Henk Meijer

Henk Meijer
08 mei 2010 om 16:03

Ik koop direct een 3d tv als er een mogelijkheid is om het ook met (in mijn geval) een lui oog te zien.
Ik ga het vanavond proberen in de bioscoop en ik hoop dat ze daar al gebruik maken van actieve shutters want ik denk dat dat nog wel is mijn luie oog kan stimuleren.
Het is voor mij dus nog maar afwachten of ik het uberhaupt wel kan zien.

Inloggen