Vogel’s MotionSoundMount: automatisch draaiende tv-beugel met geluid

26 juni 2017 1 Minuut 0 Reacties
Vogels-MotionSoundMount

Vogel's heeft deze week een nieuwe tv-beugel gelanceerd. Het Eindhovense bedrijf komt met de geavanceerde MotionSoundMount (NEXT 8375). Deze tv-beugel kan automatisch gedraaid worden en beschikt over een ingebouwde soundbar voor een optimale audioweergave.

Niet alleen tv’s worden een stuk slimmer, ook de accessoires. Dit laat Vogel’s zien met de MotionSoundMount. Deze tv-beugel wordt aan de muur gemonteerd en kan middels een app voor je smartphone in de juiste positie gezet worden. Je hebt de keuze uit een hoek van 120 graden naar links, naar rechts en alles daar tussenin. Daarbij onthoudt de beugel de laatst gekozen positie en kan er dus direct in de juiste hoek naar de tv gekeken worden, puur door de tv aan te zetten. In de app kun je maximaal 10 kijkposities opslaan.

Ook beschikt de tv-beugel over een ingebouwde soundbar waarmee het geluid van de tv verbeterd kan worden. Dat is echter niet alles want je kunt dankzij de integratie van bluetooth ook muziek direct naar de soundbar streamen, zonder de tv aan te zetten. Bij de soundbar wordt een draadloze subwoofer voor de lage tonen geleverd.

De MotionSoundMount is vanaf nu beschikbaar in Nederland voor een verkoopadviesprijs van 1.119,99 euro en is geschikt voor tv’s van 40 tot 65 inch met een maximumgewicht van 30 kilogram.

Reacties (0)