Vogel’s introduceert COMFORT tv-beugels met meer draagvermogen

01 oktober 2021 1 Minuut 0 Reacties
Vogel’s Comfort

Vogel's brengt een nieuwe serie tv-beugels op de markt in de COMFORT-serie. Hiermee wil het bedrijf inspelen op de groeiende vraag naar muurbeugels met meer draagvermogen.

De nieuwe COMFORT tv-beugels zijn geschikt voor schermen tot 100-inch. Ze zijn ontworpen voor de hedendaagse televisies en voldoen volgens de fabrikant aan de zwaarste veiligheidseisen. Het maximale draaggewicht kan dan ook oplopen tot 75 kilogram. Toch heeft Vogel’s het design van de nieuwe beugels zoveel mogelijk proberen aan te laten sluiten bij de nieuwste generatie tv’s door voor een minimalistisch design te kiezen. De beugels zijn gemaakt van met koolstof versterkt staal en voorzien van epoxypoedercoatings. Ze moeten dus ook tegen een stootje kunnen en zijn volgens het bedrijf ontworpen voor jarenlang intensief gebruik. Je krijgt dan ook tien jaar garantie op je COMFORT-beugel.

In de nieuwe COMFORT-serie zijn straks vier verschillende beugels verkrijgbaar in verschillende maten:

  • FIXED |Je tv extra plat tegen de muur
  • TILT |Je tv tot maximaal 20° traploos kantelen
  • FULL-MOTION |Je tv tot maximaal 120° draaien
  • FULL-MOTION+ |Je tv tot maximaal 180° draaien

Ook voor OLED

De Fixed- en Tilt-uitvoeringen zijn voorzien van het ClickLoc Safety System waarmee je de tv kunt vergrendelen met een hoorbare klik. Beide Full-Motion-modellen kun je ook tot 20 graden kantelen. Draaien moet moeiteloos kunnen met één vinger door het gebruik van speciale lagers en assen. De Full-Motion+ muurbeugels zijn ook verkrijgbaar als OLED-muurbeugel. Hiermee worden de fragiele schermen door middel van TiltAnchor stevig en veilig gefixeerd.

Advertentie

Prijzen beginnen vanaf 29,99 euro voor maatje S bij Fixed en lopen op tot 219,99 euro voor maatje L bij de Full-Motion+-beugels.

Lees meer over Vogel’s of bezoek de officiële website.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)