Video: Sony legt 3D technologie uit

26 maart 2010 1 Minuut 2 Reacties
sony-active-shutter-bril

Weet jij hoe de 3D technologie precies werkt? Wil je het weten? Natuurlijk kun je dat terecht op een van onze vele 3D TV informatie pagina's, maar Sony heeft haar eigen manier om ons uit te leggen hoe het precies zit. FlatpanelsHD is door Sony uitgenodigd om eens te komen luisteren naar een seminar over wat 3D nu precies inhoudt en wat de techniek allemaal mogelijk maakt. In dit artikel kun je een drietal video's vinden van die seminar, waarin Sony Europe het technische aspect van 3D uitlegt en ook onderwerpen als de PlayStation 3 en 3D Blu-ray aansnijdt. Natuurlijk is het allemaal nogal pro-Sony, maar het grootste gedeelte van de seminar is wel erg leerzaam en ook algemeen toepasbaar.

Weet jij hoe de 3D technologie precies werkt? Wil je het weten? Natuurlijk kun je dat terecht op een van onze vele 3D TV informatie pagina’s, maar Sony heeft haar eigen manier om ons uit te leggen hoe het precies zit.

FlatpanelsHD is door Sony uitgenodigd om eens te komen luisteren naar een seminar over wat 3D nu precies inhoudt en wat de techniek allemaal mogelijk maakt. In dit artikel kun je een drietal video’s vinden van die seminar, waarin Sony Europe het technische aspect van 3D uitlegt en ook onderwerpen als de PlayStation 3 en 3D Blu-ray aansnijdt. Natuurlijk is het allemaal nogal pro-Sony, maar het grootste gedeelte van de seminar is wel erg leerzaam en ook algemeen toepasbaar.

Video 1 – Introductie

In deze video introduceert Sony de Sony 3D ervaring en geeft een korte introductie over de 3D technologie, 3D content, 3D systemen, en de active shutter bril.

Advertentie

Video 2 – 3D in depth

In deze video wordt er dieper ingegaan op de 3D technologie en wat de verschillende 3D technologien voor mogelijkheden bieden. Ook worden onderwerpen als 2D naar 3D conversie en HDMI 1.4 behandeld.

Video 3 – 3D PlayStation en Blu-Ray

In deze video wordt de 3D upgrade van de Playstation 3 behandeld. Ook wordt er gesproken over aansluitingen en 3D Blu-ray spelers.

Bron: FlatpanelsHD


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (1)

Rajiv

Rajiv
13 april 2010 om 23:38

hallo, ik vind het allemaal leuk en aardig maar ik snap het niet meer zo goed, dus als je ps3 hebt maken ze een update voor je ps3 of maken ze 3d games en hij verteld ook iets over hdmi 1.4??, ik snap het niet meer! misschien kunnen jullie het beter uitleggen??

Inloggen


13 april 2010 om 23:43

Kijk eens op onze informatie pagina’s. Daar vind je alle informatie duidelijk uitgelegd. Je vind de informatie pagina’s in de menu balk, onder ‘Wat is 3D TV?’. Verder biedt onze 3D TV Informatie Gids een compleet en duidelijk overzicht van alles dat met 3D TV te maken heeft, dus ook de PS3. Succes!

Inloggen