Video on Demand dienst Ximon nu beschikbaar op LG Smart TV’s

18 januari 2013 1 Minuut 0 Reacties
LG-Ximon

In oktober van vorig jaar kregen bezitters van een Samsung Smart TV al toegang tot Ximon, een Nederlandse video on demand dienst, en sinds deze week is de dienst ook te gebruiken op Smart TV's van LG. Middels de dienst krijgen gebruikers toegang tot een bibliotheek waarin 3000 films en series te vinden zijn, vooral ook van Nederlandse bodem.

Gebruikers van een LG Smart TV kunnen de Ximon video on demand applicatie per direct gratis downloaden. Ximon bevat momenteel een aanbod van ruim 3000 films en series. Eind 2012 waren dat er nog 2600. Om films en series te kijken is echter wel een betaling vereist. Zo kun je per film of serie betalen maar je kunt voor 9,50 euro per maand een abonnement afsluiten waarbij je onbeperkt toegang krijgt tot al het materiaal. LG en Ximon hebben ook de Ximon Plus dienst gelanceerd waarmee je prepaid tegoed kunt kopen.

LG 2013 Smart TV’s

LG gaf tijdens CES 2013 aan nog meer aandacht te gaan geven aan de ontwikkeling van interessante applicaties. Daarnaast komt de Koreaanse fabrikant met verbeterde Smart Control en Smart Sharing functies voor de 2013 Smart TV series. Lees meer over de 2013 Smart TV mogelijkheden van LG.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)