Valentijnsactie: Douglas Giftcard bij Philips home cinema systemen

04 februari 2014 1 Minuut 0 Reacties
Philips-Fidelio-E5

Valentijnsdag staat voor de deur en dat betekent dat winkels weer speciale acties in het leven roepen. Op het gebied van home cinema-producten is het echter vaak rustig rond valentijnsdag maar dit jaar niet.

Coolblue heeft namelijk een speciale actie voor Philips home cinema systemen lopen.

Valentijnsactie

De webwinkel Homecinemacenter.nl van Coolblue heeft een speciale actie lopen waarbij je een gratis Douglas Giftcard bij aankoop van een Philips home cinema systeem krijgt. De actie geldt bij aankoop van het Fidelio E5 systeem en de HTL9100 soundbar.

Philips Fidelio E5 en HTL9100

De Philips Fidelio E5 is een 5.1-kanaals home cinema systeem waarvan de achterluidsprekers draadloos zijn. Ook kan het systeem als 2.1-kanaals set ingezet worden. Ook de Philips HTL9100 soundbar beschikt over draadloze luidsprekers die achterin de kamer geplaatst kunnen worden. Je kunt er echter ook voor kiezen de speakers aan elkaar te koppelen en zo één slanke soundbar te gebruiken. Beide home cinema systemen hebben een adviesprijs van 699 euro.

Bestel in de periode 1 tot en met 28 februari 2014 een Philips Fidelio Wireless Surround systeem bij Homecinemacenter.nl en ontvang een gratis Douglas Giftcard ter waarde van 50 euro. Ga na aankoop naar de Philips actiepagina en registreer je product om de giftcard te ontvangen.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)