Update: 3D TV Informatie Gids 2.0 te koop!

03 april 2010 1 Minuut 0 Reacties
Top-informatiegids

We hebben nu al een aantal weken de meest complete 3D TV Informatie Gids die er te verkrijgen is online staan en de reacties zijn zeer positief. Naar mate er meer 3D producten gelanceerd worden en fabrikanten meer naar buiten brengen over hun 3D technieken wordt er steeds meer bekend over 3D TV. Om deze reden houden wij niet alleen de website up-to-date, maar ook de 3D TV Informatie Gids. Vanaf heden is de 3D TV Informatie Gids 2.0 beschikbaar!

In versie 2.0 vind je onder andere meer informatie over de Full HD 3D mogelijkheden van de Playstation 3, meer informatie over de polarisatie 3D techniek en hebben we een aantal fouten uit versie 1.0 gecorrigeerd. Verder zit de gids natuurlijk nog steeds vol met alle andere informatie over 3D TV die je nodig hebt. Bestel dus snel de 3D TV Informatie Gids en blijf op de hoogte van alles dat met 3D TV te maken heeft.

Deze gids bevat meer dan 18 pagina’s aan belangrijke informatie over de nieuwste hype van dit moment, 3D. Zo vind je er het laatste 3D TV nieuws, de nieuwste 3D producten, de meest gebruikte 3D TV technieken, de beste accessoires en de meest recente prijzen. Alles wat er over 3D te weten valt kun je in deze gids vinden.

Vind hier het antwoord op vragen als; Wat is 3D TV precies? Wat betekent 3D-Ready? Welke 3D producten kunnen we verwachten? Wat heb ik nodig voor 3D TV? Hoe werkt een 3D bril? Is er ook 3D zonder bril? Kortom, completer dan dit bestaat niet.

Nu: €3,99 voor de complete gids!

Klik hier voor meer informatie, een gratis demo, of om de 3D TV informatie Gids aan te schaffen

Reacties (0)