UPC voegt 21 apps toe aan Horizon mediabox

08 januari 2013 1 Minuut 1 Reacties
UPC-Horizon-pers

De introductie van de UPC Horizon mediabox is niet helemaal soepel verlopen voor het kabelbedrijf en er wordt dan ook hard gewerkt aan de verbetering van het product, met name door verschillende firmware updates. Maar, het is niet alleen maar problemen verhelpen wat UPC doet. Deze week worden er namelijk 21 apps toegevoegd aan het Smart TV platform.

UPC Horizon applicaties

Met ingang van vandaag breidt UPC het app-menu op de Horizon Mediabox uit van 14 naar 35 applicaties. De applicaties worden automatisch toegevoegd waardoor je als klant zelf niks hoeft te doen. Later dit jaar zal het aanbod verder uitgebreid worden zodat de kijkervaring, volgens UPC verder verrijkt kan worden. Een van de meest populaire apps waar klanten met een Horizon mediabox sinds vandaag over beschikken is een applicatie waarmee je toegang tot Facebook krijgt. Met de afstandsbediening of iPhone/iPad kun je via deze app eenvoudig updates plaatsen op het sociale netwerk.

Naast Facebook worden onder meer een speciale app genaamd Toys From Trash, Moodlounge, UPC Live TV, FC Update en TV Buzz Guide toegevoegd aan het app-menu op de Horizon Mediabox. Via Toys From Trash kunnen volwassenen en kinderen leren hoe zij speelgoed kunnen maken van producten die zij anders hadden weggegooid. Ook wordt met korte filmpjes getoond hoe je kleine, leerzame experimenten kunt uitvoeren met producten die bij iedereen thuis staan, maar na gebruik achteloos worden weggegooid. Dit is de eerste app met een maatschappelijk verantwoord karakter die UPC aanbiedt.

Met de Moodlounge app kunnen klanten het scherm van hun televisie afstemmen op de sfeer die zij in huis wensen. De app biedt beelden van openhaardvuur tot disco. Via de UPC Live TV app kunnen klanten eenvoudig achterhalen welke sport- en muziekevenementen er in de komende dagen live uitgezonden worden. Met FC Update blijven voetbalfans op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. En met TV Buzz Guide kan iedereen zien over welk programma het online het meest gesproken wordt.

Bron: UPC


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (1)

e spittel

e spittel
01 februari 2016 om 11:20

Ik vind het raar dat ze hier geen aandacht aan besteden KPN doet dit namelijk wel

Inloggen