UPC introduceert Film1 GO voor tablet, smartphone, laptop en pc

17 april 2014 1 Minuut 0 Reacties
Film1-Go

Na lang wachten introduceert UPC vandaag Film1 GO. Met deze dienst kunnen abonnees altijd en overal het aanbod van Film1 bekijken op een smartphone, tablet, laptop of pc.

Klanten van UPC kunnen direct Film1 Go gebruiken. Om het aanbod van Film1 op laptop of computer te kunnen bekijken, log je in op de Film1 Go-website met de persoonlijke ‘Mijn UPC’ gegevens. Om de dienst op een smartphone of een tablet te kijken, kun je de Go-app die gratis beschikbaar is in de iTunes App store en Google Play Store downloaden.

Met een abonnement op Film1 krijg je toegang tot een groot aanbod aan films, waaronder Star Trek: Into Darkness, Cloud Atlas, Verliefd op Ibiza, Koning van Katoren en Madagascar 3. Abonnees 1 kunnen daarnaast ook het eerste seizoen van de Helix en seizoen 1 en 2 van de Vikings bekijken. Ook hebben abonnees toegang tot de uitgebreide programmagids met trailers, recensies van andere kijkers en reviews van de Film1-redactie.

Film1 is voor UPC klanten met een abonnement ook via Horizon.tv in en om het huis op smartphone of tablet te bekijken. Het film- en serieaanbod van de dienst is zowel via Wifi als via het mobiele netwerk beschikbaar.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)