UPC begint maandag met uitrol grote update Horizon mediabox

12 juli 2013 1 Minuut 0 Reacties
UPC-Horizon

Gebruikers van de Horizon mediabox van UPC kunnen maandag eindelijk de langverwachte update verwachten die problemen met de mediabox moet oplossen. UPC geeft aan dat de update vanaf maandag in fasen wordt uitgerold.

UPC klanten met een Horizon mediabox klagen al sinds de lancering van het apparaat over problemen het de bediening, het matige gebruiksgemak en diverse bugs. De ‘H2’ update voor de Horizon mediabox die deze problemen moet oplossen is al een hele tijd geleden aangekondigd en had afgelopen maand uitgerold moeten worden. UPC liet vorige maand echter weten dat de update vertraagd was.

Vandaag maakt de kabelmaatschappij bekend dat de H2 update vanaf komende maandag uitgerold zal worden, te beginnen met de regio Friesland. Andere regio’s zullen snel volgen al wil UPC gaan specifieke data noemen. Het is de bedoeling dat alle Horizon-gebruikers de update voor het einde van de zomer binnengehaald hebben. Het kan dus nog even duren voordat de update beschikbaar is voor elke mediabox.

De update moet er volgens UPC voor zorgen dat het gebruiksgemak van de mediabox verbeterd wordt en dat het systeem een stuk sneller wordt. Daarnaast levert UPC binnenkort een nieuwe afstandsbediening aan Horizon-klanten. Deze afstandsbediening beschikt over onder meer een QWERTY toetsenbord voor het eenvoudiger invoeren van teksten, nieuwe knoppen die direct toegang geven tot bepaalde functies en draadloze communicatie via radiofrequenties.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)