tvOS 12.1 beschikbaar voor vierde en vijfde generatie Apple TV

31 oktober 2018 1 Minuut 1 Reacties
apple-tv-4-tvos-9

Heb je een Apple TV onder je televisie staan? Dan is het vanaf nu mogelijk om de nieuwste software-update te downloaden. Deze update is alleen beschikbaar voor de modellen die vallen onder de vierde en vijfde generatie van de mediaspeler.

Download tvOS 12.1 voor Apple TV

Eigenaars van een vierde of vijfde generatie Apple TV-model opgelet: je kunt vanaf nu de update naar tvOS 12.1 verwachten. Helaas weten we niet wat voor aanpassingen Apple heeft gedaan, aangezien er geen releasenotes zijn vrijgegeven. Ook is het zo dat er tijdens de bèta geen nieuws over nieuwe functies naar buiten kwam, dus waarschijnlijk staat deze update geheel in het teken van probleemoplossingen en prestatieverbeteringen. Verwacht dus geen nieuwe dingen te zien, maar het system is mogelijk wel wat soepeler.

Wil je de update voor je Apple TV downloaden, dan kun je dat doen door naar Instellingen > Systeem > Software-updates te gaan. Daar zal de mediaspeler handmatig checken of er nieuwe software beschikbaar is. Krijg je de update nog niet binnen, geen nood: dan kan het zijn dat je er nog heel even op moet wachten. Je kunt overigens ook gewoon niets doen en de mediaspeler zelf het werk laten doen, omdat tvOS 12.1 ook automatisch gedownload kan worden. Wanneer de volgende versie komt, is helaas nog niet bekendgemaakt door Apple.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (1)

Sjaak

Sjaak
31 oktober 2018 om 15:32

Ik had met films en Netflix dat het geluid in het begin wegviel. Dat had ik gisteren niet meer.

Inloggen