Tot 500 euro terug bij aankoop van een nieuwe Sony televisie (ADV)

23 juni 2022 4 Minuten 0 Reacties
Sony A90K 2022 tv

Goed nieuws voor diegenen die deze zomer een gloednieuwe televisie op de kast willen hebben staan of aan de muur willen hebben hangen. Sony geeft namelijk tot maar liefst 500 euro retour wanneer je een nieuw model aanschaft. Dat geldt voor zowel de OLED-televisies als de LED-televisies van het bedrijf.

Van 2 juni tot en met 28 augustus 2022 heeft Sony een mooie actie voor iedereen die een nieuwe televisie wil aanschaffen. In die periode kun je bij diverse retailers één van de geselecteerde televisies van het merk aanschaffen, waarna je na aankoop tot 500 euro teruggestort krijgt op je rekening. De claim, inclusief aankoopbewijs, kan ingediend worden tot 27 september van dit jaar. Welke modellen doen er mee aan de actie? Dat lees je hieronder.

Topmodellen met 500 euro cashback

Ga je voor de absolute topmodellen van Sony dan kun je profiteren van de maximale cashback van 500 euro. Dit geldt voor zowel de 83-inch A90J-serie OLED-televisie als de 85-inch en 75-inch Z9K-serie LED-televisie met 8K-resolutie. Op de modellen met een kleiner schermformaat krijg je echter nog altijd honderden euro’s retour.

De A90J is een topmodel OLED-televisie, wat betekent dat je diepe zwartwaarden, een hoge helderheid en een uitstekende kleurweergave kunt verwachten voor de ultieme filmervaring. Verder zijn de modellen uit deze serie voorzien van de Cognitive Processor XR voor een vloeiende en scherpe weergave, Acoustic Surface Audio+ voor premium geluid, HDMI 2.1-poorten voor ondersteuning van de nieuwste standaarden en natuurlijk ondersteuning voor Dolby Vision, Dolby Atmos en IMAX Enhanced. Ook is Google TV, het smart tv-platform van Google aanwezig, met toegang tot alle populaire streamingdiensten. Daarnaast komen deze high-end televisies van Sony met Bravia Core, een streamingdienst die exclusief is voor bezitters van een XR Bravia-televisie en waar je (deels) gratis gebruik van kunt maken.

OLED-televisies voor diep zwart

Ook de A84K, A83K en A80K OLED-televisies zijn aan te schaffen met cashback. Deze OLED-televisies komen met veel van dezelfde specificaties als het topmodel, waaronder de Cognitive Processor XR, Acoustic Surface Audio+ en HDMI 2.1-poorten. Voor gamers bieden ook deze televisies alles dat je nodig hebt, met VRR, ALLM en ondersteuning voor 4K120. Op de 65-inch modellen krijg je tot 250 euro teruggestort op je rekening. Bij aankoop van een 55-inch variant is dat 200 euro.

Miniled en 'Perfect for PlayStation 5'

Op het gebied van LCD LED-televisies kun je gaan voor de nieuwe Z9K-, X95K-, X90K- en X85K-series. De Cognitive Processor XR is de krachtige processor van Sony die de XR Backlight Master Drive van de miniled-modellen in de Z9K- en X95K-series aanstuurt. Deze combinatie moet zorgen voor een zeer hoge helderheid, diepe zwartwaarden en een nauwkeurige kleurweergave. Bij de Z9K-serie is daar dan nog de 8K-resolutie aan toegevoegd voor de scherpste weergave.

Voor de audioweergave maakt Sony gebruik van Acoustic Surface Audio+ voor de oled-modellen en Acoustic Multi-Audio voor de lcd led-modellen. Hiermee wordt de audioweergave precies afgesteld op de positie van het geluid op het scherm, waarmee een optimale audiobeleving mogelijk gemaakt wordt. Alle nieuwe televisies van Sony beschikken over Google TV en ondersteunen Apple AirPlay. Voor Netflix is er een Netflix Adaptive Calibrated Mode, die de beste beeldresultaten geeft én rekening houdt met de lichtomstandigheden.

Daarnaast hebben zowel de OLED- als de LED- XR-televisies van Sony het ‘Perfect for PlayStation 5’-label meegekregen. Dat houdt in dat de console herkent welke tv is aangesloten en hier vervolgens automatisch de hdr-instellingen op aanpast, op de maximale helderheid van de tv. HDR Tone Mapping zorgt voor een weergave van alle cruciale details en kleuren, ook in contrastrijke scènes, en met Auto Genre Picture Mode schakelt de tv automatisch in Game Mode wanneer een game gespeeld wordt.

 

Ultiem geluid

Wil je nog verder ondergedompeld worden in je favoriete films of series? Dan is de Sony HT-A7000 de ideale partner voor je nieuwe televisie. En ook op dit model biedt Sony nu een cashback van maar liefst 250 euro. De HT-A7000 soundbar biedt 7.1.2 kanalen met twee omhooggerichte speakers voor geluid van bovenaf, twee gerichte tweeters en vijf frontspeakers en een ingebouwde dubbele subwoofer. Middels Vertical Surround Engine en S-Force PRO Front Surround creëert de soundbar virtueel Surround Sound om optimaal te kunnen genieten van Dolby Atmos en DTS:X.

Wil je meer weten over deze actie van Sony? Bekijk dan de speciale actiepagina waarop alle deelnemende modellen te vinden zijn of koop direct bij Coolblue.nl.

Reacties (0)