Toshiba maakt details 2014 Blu-ray spelers bekend

12 maart 2014 1 Minuut 1 Reacties
Toshiba-Blu-ray-2014

In Europa lanceert Toshiba dit jaar drie nieuwe Blu-ray spelers; de high-end BDX5500, de middenklasse BDX2550 en de budget BDX1500.

Update: Toshiba heeft inmiddels bekendgemaakt welke Blu-ray spelers er naar Nederland komen. Voor een overzicht van alle modellen, specificaties en prijzen kun je terecht in de Toshiba 2014 Blu-ray speler line-up.

Het topmodel uit de 2014 Blu-ray speler line-up van Toshiba is de BDX5500. Deze speler is voorzien van Full HD-weergave, 3D Full HD-weergave en de mogelijkheid om HD-materiaal op te schalen naar de hoge 4K Ultra HD resolutie. Voor deze laatste functie wordt gebruik gemaakt van de UDE 4K Upscaling Engine. Ook is de speler Technicolor 4K Certified wat voor een natuurlijke kleurweergave moet zorgen.

Verder is de BDX5500 voorzien van Toshiba’s Cloud TV platform met toegang tot apps als YouTube en Netflix. Middels de ingebouwde WiFi-module kan draadloos verbinding gemaakt worden met een thuisnetwerk en het internet. Ook is er ondersteuning voor Miracast aanwezig waardoor je content van je tablet, smartphone of laptop naar de Blu-ray speler kunt streamen. De BDX5500 beschikt over een vierkant design met lichtzilveren afwerking en kan zowel horizontaal als verticaal geplaatst worden.

Advertentie

Een stapje lager vinden we de BDX2550 en BDX1500 die het moeten stellen zonder de 4K-upscaler, 3D-weergave en de ingebouwde WiFi-module. Deze modellen bieden wel toegang tot de diverse Smart tv opties en beschikken over een ethernetpoort. Alle spelers zijn voorzien van een mediaspeler waarmee content vanuit het thuisnetwerk en vanaf een USB-stick of harddisk afgespeeld kan worden. Ook beschikken alle spelers over één HDMI-input met HDMI-CEC en een USB 2.0-poort.

Over de prijs en beschikbaarheid van de Toshiba 2014 Blu-ray spelers is nog niks bekend. Voor een overzicht van alle modellen, specificaties en prijzen kun je terecht in de Toshiba 2014 Blu-ray speler line-up. Bekijk ook de Toshiba 2014 lcd led tv line-up.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (1)

sanden

sanden
19 mei 2014 om 22:35

Mijne heren,
Ik heb een andere vraag, ik heb op de site bij U gezien dat er een active adapter
bestaat foto bij u gezien dacht ik met de naam MHL waar mee het mogelijk is
Om met een mobiel apparaat of tab en telefoon en een display of (TV) wat niet
over de MHL ondersteuning beschikt toch verbinding te verkrijgen.
Kunt U mij mailen wie deze adapter verkoopt en is het waar dat er mee verbinding
krijg dus de foto’s van mijn tab van samsung kan zien op mijn TV welke niet de
ondersteuning heeft MHL.

Bijvoorbaat mijn dank.
Mijn e-mail: j.sanden9@ziggo.nl

Inloggen