Toshiba: 3D TV zonder bril komt in 2012 naar Europa

07 april 2011 1 Minuut 0 Reacties
Toshiba-3D-zonder-bril-CES

Toshiba heeft deze week in Rome haar 3D en 2D TV line-up voor Europa bekend gemaakt. De fabrikant heeft net als LG en Philips dit jaar ervoor gekozen om ook passieve 3D TV's te introduceren, naast high-end actieve 3D TV's. Maar, Toshiba heeft een groter plan; 3D TV zonder bril.

Toshiba heeft deze week in Rome haar 3D en 2D TV line-up voor Europa bekend gemaakt. De fabrikant heeft net als LG en Philips dit jaar ervoor gekozen om ook passieve 3D TV’s te introduceren, naast high-end actieve 3D TV’s. Maar, Toshiba heeft een groter plan; 3D TV zonder bril.

In Japan heeft Toshiba al een aantal autostereoscopische 3D TV’s gelanceerd – met matig succes – en Europa is in 2012 aan de beurt. Deze uitspraak komt van Sascha Lange, hoofdmarketing voor Toshiba Europe Visual Products, wie Toshiba’s Europese productpresentatie gebruikte om aan te kondigen dat de bril-vrije 3D technologie van het merk momenteel flink verbeterd wordt.

Volgens Lange zeggen veel fabrikanten dat het minimaal nog vijf jaar duurt om autostereoscopische 3D TV’s te ontwikkelen met goede beeldkwaliteit, maar Toshiba denkt het in 12 maanden te kunnen doen. De Cevo Engine en de innovatie in huis zijn hier volgens Lange verantwoordelijk voor.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)