Teufel geeft korting op diverse audiosystemen en speakers

29 mei 2015 1 Minuut 0 Reacties
Teufel-LT-5-Complete-1

De komende dagen krijg je bij aankoop van audiosystemen en speakers uit de webshop van Teufel een korting die kan oplopen tot 300 euro.

Teufel, audiofabrikant uit Berlijn, is één van de weinige fabrikanten die nagenoeg alles in eigen huis houdt. Zo worden de producten van het bedrijf alleen via de eigen website verkocht. Het voordeel hiervan is Teufel zelf regelmatig met interessante acties komt. De komende dagen krijg je korting op diverse audiosystemen en speakers.

50 euro korting

Voor diegenen die opzoek zijn naar een audiosysteem, een home cinema-systeem of een speaker van Teufel is er tot en met 30 juni een actie waarbij je 50 euro korting krijgt op alles. Met de code ‘aff-50-axc’, welke je invult bij je bestelling via de Teufel website, krijg je 50 euro korting.

Extra acties

Daarnaast heeft Teufel nog een aantal extra acties die lopen tot en met 3 juni. De Champions Week-actie biedt tot 300 euro korting op diverse bestsellers die op deze pagina te vinden zijn. De Streaming Season-actie biedt korting tot 300 euro op een geselecteerd aantal Raumfeld multiroom-audiosystemen, geschikt voor diegenen die gebruikmaken van streamingdiensten en een hoogwaardige audiokwaliteit willen. De systemen die binnen deze actie vallen vind je op deze pagina. De laatste actie heeft de naam Teufel To Go meegekregen en biedt gratis bezorging voor koptelefoons en draagbare audiosystemen die op deze pagina te vinden zijn.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)