Testpanel: wil jij de Philips OLED805 oled-televisie zelf thuis testen?

27 juni 2020 3 Minuten 8 Reacties
Philips OLED805

Meld je nu aan voor ons testpanel en maak kans om de nieuwste Philips OLED805 oled-televisie zelf thuis te testen.

Gaat de gedachte over een nieuwe televisie meer dan eens door je hoofd maar ben je er nog niet uit waar je nu voor moet kiezen? Dan hebben we wellicht een interessante oplossing voor je. Homecinema Magazine en FWD bieden je samen met Philips TV de kans om de Philips OLED805 oled-televisie zelf thuis te ervaren. Het enige wat je hoeft te doen is jezelf aan te melden voor de actie en wie weet staat deze oled-tv binnenkort een aantal weken bij jou thuis.

Philips OLED805

De Philips OLED805 is één van de nieuwe oled-televisies die Philips deze zomer op de markt brengt. De nieuwe serie wordt uitgebracht in een 55-inch en een 65-inch variant en komt met de 4K-resolutie. Eén van de belangrijkste vernieuwingen ten opzichte van de OLED804 van vorig jaar is de vierde generatie P5-processor. Deze maakt dit jaar gebruik van AI (artificial intelligence) voor onder meer betere upscaling.

De OLED805 is voorzien van driezijdig Ambilight en ondersteunt alle HDR-formaten (Dolby Vision, HDR10+, HDR10 en HLD). Voor de audioweergave is een 50 Watt audiosysteem van Philips zelf aanwezig. Dit systeem is voorzien van een nieuw wooferdesign met vier passieve radiatoren voor extra diepere bassen. De OLED805 is ook uitgerust met Dolby Atmos-decoding, de Dolby Atmos Virtualizer-functie en Dolby bas- en dialoogoptimalisering. De tv’s maken gebruik van Android TV 9 (Pie) en bieden ondersteuning voor zowel de Google Assistant als Amazon Alexa.

Advertentie

Bekijk ook onze preview video waarin we de nieuwste Philips tv’s tonen.

FWD Testpanel: Wij zijn op zoek naar jou!

Homecinema Magazine en FWD bieden je samen met Philips TV de kans om de Philips OLED805 oled-televisie thuis te testen. Wil jij deze 4K oled-televisie thuis op de kast hebben staan? Lees dan hieronder de voorwaarden en meld jezelf snel aan.

Waar zijn wij naar op zoek? Wij zoeken drie gezinnen die de Philips OLED805 oled-tv voor een periode van drie tot vier weken willen ervaren en deze ervaringen na de testperiode met ons willen delen. We willen de Philips OLED805 op verschillende onderdelen laten ervaren en testen; beeldkwaliteit, smart tv-mogelijkheden, geluid en Ambilight. Als jouw gezin met deze onderdelen van de Philips tv wel uit de voeten kan dan zien we je aanmelding graag tegemoet.

De drie gezinnen die mee mogen doen aan deze actie krijgen een Philips audiopakket ter waarde van ruim 300 cadeau!

Voorwaarden;

  • Je bent in de periode van 8 juli t/m 5 augustus drie weken aaneengesloten beschikbaar om thuis de tv te ervaren
  • Uiterlijk 5 augustus levert elk gezin een geschreven review aan
  • FWD komt bij elk gezin kort langs om video-opnamen te maken waarbij het gezin kort laat zien hoe ze de tv gebruiken en vertelt wat de ervaringen zijn
  • Aanmelden kan alleen als gezin
  • Homecinema Magazine stuurt je een reviewdocument met belangrijke aandachtspunten en een richtlijn om je ervaringen voor ons op papier te zetten
  • Homecinema Magazine zal per gezin de ervaringen redigeren en publiceren in een artikel
  • Elk gezin levert naast geschreven ervaringen ook een aantal foto’s in hoge resolutie aan
  • Aanmelden is alleen mogelijk als je woonachtig bent in Nederland of België en 18 jaar of ouder bent

De gezinnen zijn bekend!

We hebben drie gezinnen gekozen die met de Philips OLED805 aan de slag gaan. Dit zijn de familie Coevert, Edelbloedt en Proosdij. Succes met het testen! Bedankt voor alle aanmeldingen!


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (4)

Remon

Remon
28 juni 2020 om 02:05

Hele leuke actie, maar als er zoveel discussies over het milieu gaan, moeten we misschien beginnen bij deze weggooi maatschappij, ben erg benieuwd wat er na de test met de tv’s gaat gebeuren. In alle opzichten zou ik zeggen laat de testers de tv dan op zijn minst houden. In mijn ervaring ( persoonlijk en om me heen ) gaan de meeste Philips tv’s na 2 a 3 jaar al kapot, dus ik doe niet mee.

Inloggen
Stefan

Stefan
28 juni 2020 om 09:30

Hoezo 2 a 3 jaar kapot? Ik heb de mijne al 12 jaar

Inloggen
Steven

Steven
28 juni 2020 om 09:49

Ik maak nog steeds gebruik van de eerste Philips tv met ambilight dus duurzaam zijn ze zeker weten!

Inloggen
Berthold

Berthold
28 juni 2020 om 13:13

Joh hou op met zovaak het woord ‘gezin’. Ik ben single. Waarom ook een gezin? Moeten de kinderen ijs tegen het beeldscherm gooien? By the way.. no thanks.

Inloggen
Dotternetta

Dotternetta
28 juni 2020 om 08:10

Inderdaad, ik ga mijn set niet ontmantelen om 3 weken later weer op te bouwen, met alle mogelijke schade. Waar parkeer je je huidige 55 inch plasma even net kleine kinderen? Ik sla deze ook over.

Inloggen
Alan

Alan
28 juni 2020 om 12:23

Philips breed beeld tv heb ik al zes jaar dik tevreden wil niks anders top product

Inloggen
Daan

Daan
28 juni 2020 om 12:59

Je kan beter afvragen waarom alleen gezinnen?

Er zijn ongeveer 3 miljoen alleenstaande in Nederland dus waarom deze groep uitsluiten? Deze groep zal een eigen specifieke gebruik hebben of zijn tv’s alleen bedoelt voor gezinnen?

Inloggen
Hans

Hans
28 juni 2020 om 23:12

Ben al een tijdje a.h. twijfelen tussen LG en Philips door o.a. de ambilight.
Ook het OS speelt een rol. Lijkt mij een goede gelegenheid want ik heb er nl twee of drie nodig. Twee huizen – en in de keuken liefst beetje kleiner.

Inloggen