Testpanel: wil jij de nieuwste Panasonic HZW984 oled tv zelf thuis testen?

02 december 2020 3 Minuten 0 Reacties
Panasonic-TX555HZ980-lifestyle

Wil jij graag de nieuwste oled-televisie ervaren en genieten van een hoge beeldkwaliteit, zowel voor films als voor games? FWD en Panasonic bieden je nu de kans om de nieuwste oled-tv van Panasonic zelf thuis te testen. Het model, de HZW984, is ideaal voor diegenen die films kijken, games spelen en de nieuwste series bingewatchen. Wil jij dit model thuis testen? Lees dan verder en meld je aan.

Panasonic HZW984 oled-tv

De Panasonic HZW984 oled-tv komt met een 4K oled-paneel, volledige HDR-ondersteuning (Dolby Vision en HDR10+), Dolby Vision IQ, de Filmmaker Mode en de krachtige HCX PRO Intelligent-processor. Panasonic maakt ook gebruik van externe sensoren in de tv voor het op een slimme manier aanpassen van het beeld op basis van de hoeveelheid omgevingslicht.

De oled-tv van Panasonic beschikt over de Netflix Calibrated Mode, waarmee een optimale weergave van en een optimaal gebruiksgemak voor Netflix gegarandeerd moet worden. Ook HDMI eARC-ondersteuning is aanwezig waardoor je de audio vanuit de tv naar een aangesloten soundbar of receiver kan sturen. Met Bluetooth Audio Link kan de HZW984-serie verbinding maken met draadloze speakers of Bluetooth-hoofdtelefoons. Daarnaast is het mogelijk om telefoongeluid af te spelen via de speakers van de tv.

Op het gebied van smart-tv is de HZW984-serie voorzien van My Home Screen 5.0, inclusief ondersteuning voor spraakbediening (Google Assistant en Amazon Alexa) en toegang tot de meest populaire streamingdiensten als Videoland, Netflix en Amazon Prime.

Advertentie

FWD Testpanel: Wij zijn op zoek naar jou!

FWD biedt je samen met Panasonic de kans om de 55-inch Panasonic TX-55HZW984 oled-tv thuis te testen. Wil jij deze premium 4K-televisie drie weken thuis op de kast hebben staan of aan de muur hebben hangen? Lees dan hieronder de voorwaarden en meld jezelf snel aan.

Naar wie zijn wij op zoek? Wij zoeken vier gezinnen of koppels die de Panasonic TX-55HZW984 oled-tv voor een periode van drie weken willen ervaren en deze ervaringen na de testperiode met ons willen delen. Je mag je als gezin of als koppel aanmelden. We zoeken echter wel gezinnen en koppels die zowel films en series kijken als zo nu en dan een game spelen op een spelconsole. We lezen dan ook graag terug hoe de kinderen of volwassenen het spelen van hun favoriete games ervaren hebben.

We vragen je de TX-55HZW984 op verschillende onderdelen te ervaren en testen; beeldkwaliteit, smart tv-mogelijkheden en gaming. Als jij met jouw gezin of partner met deze drie onderdelen van de Panasonic oled-tv wel uit de voeten kan, dan zien we je aanmelding graag tegemoet. De vier gezinnen die meedoen aan deze actie krijgen van ons een tegoedbon voor de Efteling ter waarde van 100 euro cadeau!

Voorwaarden;

  • Je bent in de periode van 21 december t/m 4 januari of 11 januari t/m 29 januari drie weken aaneengesloten beschikbaar om thuis de tv te ervaren
  • Uiterlijk 31 januari levert elk gezin of koppel een geschreven review aan
  • Aanmelden kan alleen als gezin of als koppel
  • FWD stuurt je een reviewdocument met belangrijke aandachtspunten en een richtlijn om je ervaringen voor ons op papier te zetten
  • FWD zal per gezin of koppel de ervaringen redigeren en publiceren in een artikel
  • Elk gezin of koppel levert naast geschreven ervaringen ook een aantal foto’s in hoge resolutie aan
  • Aanmelden is alleen mogelijk als je woonachtig bent in Nederland en 18 jaar of ouder bent

Meld je aan

Wil jij als gezin of als koppel deze Panasonic oled-tv testen? Meld je dan aan via onderstaand actieformulier. Je kunt je aanmelden tot 9 december 17.00. Op 10 december maken we de deelnemers bekend.

Deelnemers bekend

De volgende gezinnen/stellen nemen deel aan het testpanel: Fam. Makhanlal, Fam. Resokario, Fam. Groen in ‘t Wout en Fam. Breedveld.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)