‘Televisies van OnePlus hebben schermformaten van 43- tot 75-inch’

08 augustus 2019 1 Minuut 0 Reacties
OnePlus-Logo

Als we de nieuwste geruchten mogen geloven dan komen de televisies van OnePlus in verschillende schermformaten, variërend van 43- tot 75-inch. Daarnaast lijkt inmiddels duidelijk te zijn dat het Chinese bedrijf kiest voor Android TV als besturingssysteem.

Meer info over tv’s van OnePlus

Nadat OnePlus eerder aankondigde een eigen tv te gaan maken en we de afstandsbediening voor die tv tegenkwamen bij de bluetoothorganisatie, hebben we verder weinig gehoord over de televisie. De website Mysmartprice heeft nu meer informatie opgedoken. Zoals het er nu naar uitziet brengt het bedrijf de Android TV-tv’s alleen uit in India, de Verenigde Staten en China, in formaten van 43- tot 75-inch. Hoewel er nog geen releasedata vrijgegeven zijn, is de kans groot dat de televisies snel aangekondigd worden.

Verder wordt er gesproken over een ‘unieke Android TV-ervaring’. Wat dat precies inhoudt, is niet bekend. Fabrikanten mogen de software van Android TV niet aanpassen van Google, dus OnePlus kan hier zijn OxygenOS, dat we tegenkomen op de telefoons, niet voor gebruiken. Ondertussen is er nog steeds een hoop onduidelijk over de verschillende televisiemodellen. Zo weten we nog niets over de specificaties. De Chinese fabrikant heeft zelf niets meer naar buiten gebracht sinds de eerste opmerking, dus moeten we nog even wachten.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)