Sound United gaat toch Home Audio Divisie van Onkyo niet overnemen

04 oktober 2019 1 Minuut 0 Reacties
Sound United Vista feature

Sound United laat weten toch niet Onkyo Corporation's Home Audio Divisie over te nemen. Daartoe hebben beide partijen besloten. Niet alle noodzakelijke sluitingsvoorwaarden kunnen op bevredigende wijze konden worden bereikt.

Sound United neemt Home Audio Divisie van Onkyo niet over

Sound United heeft via een persbericht laten weten af te zien van de aankoop van de Home Audio Divisie van Onkyo. In mei werd er nog een intentieovereenkomst getekend door beide partijen, zodat de merken Onkyo, Pioneer, Pioneer Elite en Integra de overstap zouden gaan maken. Zoals destijds werd gedeeld, was de voltooiing van de overname onderworpen aan verschillende voorwaarden, waaronder de afronding van alle definitieve overeenkomsten, de voltooiing van een bevredigende due diligence, het verkrijgen van toegezegde financiering en diverse andere vereiste goedkeuringen.

Na overleg zijn beide partijen het echter erover eens geworden dat het in het belang van beide organisaties is om de voorgenomen overname te beëindigen. Na maanden van hard werken en onderhandelen is het duidelijk geworden dat niet alle noodzakelijke sluitingsvoorwaarden op bevredigende wijze konden worden bereikt. Sound United laat verder weten zich te concentreren op autonome groei van bestaande merken. Dat neemt niet weg dat er eventueel andere acquisities gedaan kunnen worden waarmee de consument beter geholpen kan worden.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)