Sony’s TV SideView app geeft je meer informatie over programma’s

18 juni 2013 1 Minuut 0 Reacties
Sony-TV-SideView

Sony brengt in 2013 niet alleen een aantal nieuwe lcd tv's naar Nederland, ook zijn er nieuwe toepassingen voor mobiele apparaten ontwikkeld die interactief werken met de tv mogelijk maken. Eén van deze toepassingen is de nieuwe TV Sideview applicatie voor smartphones en tablets.

Sony TV SideView applicatie

De TV SideView applicatie is geschikt voor zowel Android als iOS apparaten en maakt het mogelijk om de tv-gids te bekijken, herinneringen voor programma’s in te stellen, de tv te bedienen en meer informatie over programma’s op te zoeken. De naam SideView zegt het eigenlijk al, het is een soort tweede scherm voor bij je tv. Zo kun je dus tv blijven kijken terwijl je op je tablet of smartphone op zoek gaat naar interessante content. Ook is het mogelijk eenvoudig teksten in te voeren met het on-screen toetsenbord en kun je content in je thuisnetwerk opzoeken en op tv weergeven.

De Sony TV Sideview applicatie werkt met alle tv’s die Sony in 2013 op de markt brengt en sommige functies zijn ook beschikbaar op in 2012 gelanceerde tv’s. Daarnaast wordt de applicatie ondersteund door Sony’s nieuwe Blu-ray spelers, home cinema systemen en Google TV producten.

Downloaden

De TV SideView applicatie kan gratis in de Google Play Store en App Store gedownload worden.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)