Sony maakt prijzen A90J-serie oled-televisie bekend

01 maart 2021 1 Minuut 0 Reacties
Sony Bravia tv’s 2021

Sony heeft vandaag in Duitsland de prijzen van zijn nieuwe topmodel oled-televisie bekendgemaakt. De A90J-serie zal in Duitsland te koop zijn vanaf 2.599 euro, wat waarschijnlijk ook de prijs voor de Nederlandse en Belgische markt zal zijn.

De Sony A90J-serie is de vlaggenschipsserie voor 2021 op het gebied van oled-televisies. Dit nieuwe model is voorzien van de nieuwe Cognitive Processor XR, Acoustic Surface Audio+, HDMI 2.1-poorten, Dolby Vision, Dolby Atmos en IMAX Enhanced. Ook is Google TV, het nieuwe smart tv-platform van Google aanwezig. Sony maakt gebruik van een nieuw oled-paneel van LG waarmee een hogere helderheid mogelijk gemaakt wordt. LG gebruikt dit paneel zelf ook in de nieuwe G1-serie. Tot slot komen de high-end televisies van Sony met Bravia Core, een nieuwe streamingdienst die exclusief is voor bezitters van een XR Bravia-televisie en waar je (deels) gratis gebruik van kunt maken. Er komt een 55-inch, 65-inch en 83-inch variant op de markt.

In Duitsland krijgt de 55-inch versie in de A90J-serie een adviesprijs van 2.599 euro mee. De 65-inch variant gaat daar 3.499 euro kosten. De prijs van de 83-inch variant is nog niet bekendgemaakt, maar in Ierland kost dit model 6.999 euro. De kans is groot dat de prijs voor de Benelux net onder dit niveau ligt aangezien de prijzen van de kleinere modellen in Ierland iets hoger liggen. De 55-inch en 65-inch varianten moeten vanaf begin april te koop zijn. De 83-inch versie verschijnt in de zomer pas.

Benieuwd naar alle nieuwigheden die Sony in 2021 naar zijn televisies brengt? Lees dan ons verslag van de presentatie. Daarnaast vind je alle specificaties en modellen in de Sony 2021 lcd en oled tv line-up.

Sony-XR65A90J-lifestyle
Lees ook

Review: Sony XR-65A90J (A90J-serie) oled tv


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)