Samsung toont teaser nieuwe Smart Hub interface

26 december 2012 1 Minuut 0 Reacties
Samsung-Smart-Hub-2013

Samsung heeft grootse plannen voor CES 2013. De verwachting is dat Koreaanse fabrikant over de gehele breedte van het bedrijf een nieuwe huisstijl gaat introduceren en met een hoop nieuwe en interessante producten gaat komen. Op de Flickr feed van Samsung is deze week al afbeeldingen opgedoken waarop we een gedeelte van de nieuwe Smart Hub interface zien.

Samsung 2013 Smart Hub

Samsung heeft deze week drie afbeeldingen via fotodienst Flickr gepubliceerd met daarop een haar huidige Smart TV modellen en een nieuwe interface van de Smart Hub. De nieuwe interface moet volgens de fabrikant gebruiksvriendelijker zijn met een nieuw achtergronddesign en een versimpelde user interface. Natuurlijk is er nog steeds toegang tot dezelfde features en diensten waaronder on-demand content, applicaties, Allshare en Skype.

De getoonde LCD TV is nog een model van de 2012 line-up (waarschijnlijk de ES8000 serie) waardoor we helaas niks te weten komen over nieuwe hardware die Samsung tijdens CES 2013 zal onthullen. Samsung heeft haar persconferentie op 7 januari gezet dus op die dag komen we waarschijnlijk meer te weten.

De beste Smart TV’s

Bekijk ook het artikel over ‘De vijf beste Smart TV’s van dit moment

Via: Engadget


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)