Samsung toont 2013 LCD/LED TV line-up met F8000 topmodel

08 januari 2013 1 Minuut 2 Reacties
Samsung-F8000-serie

Samsung heeft deze week tijdens CES 2013 al heel wat nieuwe producten gelanceerd, waaronder Ultra HD TV's, een vernieuwde OLED TV, de Smart Evolution Kit en zelfs een vernieuwd Smart TV platform met nieuwe slimme mogelijkheden. Maar, een belangrijk onderdeel moeten we nog behandelen en dat is de 2013 LCD TV en plasma TV line-up, te beginnen met de LCD modellen.

Update: Samsung heeft inmiddels haar complete 2013 LCD TV line-up bekendgemaakt.

Zoals we van Samsung gewend zijn worden er dit jaar weer een groot aantal LCD TV series gelanceerd. De Koreaanse fabrikant heeft nog niet alle series bekendgemaakt en heeft daarbij ook alleen de belangrijkste features van de betere series gepubliceerd. Maar, we kunnen dus al een eerste overzicht maken waarin de nieuwe F8000 LCD TV serie bovenaan zal staan. Dit is de vlaggenschip serie voor 2013 en beschikt dan ook over alle Smart TV vernieuwingen, hardware verbeteringen en het nieuwe slanke design.

Samsung F8000 LCD TV serie

De Samsung F8000 LCD/LED TV moet volgens de fabrikant de beste kijkervaring bieden die je momenteel kunt vinden. De modellen in de serie beschikken over levendigere en rijkere kleuren, een hoger contrast en vooral ook een hogere helderheid dan de voorgaande modellen. Samsung maakt gebruik van de Micro Dimming Ultrimate techniek die moet zorgen voor een hoog contrast en diepe zwartwaarden. Ook zijn de TV’s uitgerust met een quad-core processor, Samsung’s vernieuwde Smart TV platform, nieuwe Smart Interaction mogelijkheden en een ingebouwde Wifi module. Daarnaast kan 3D weergave middels de actieve 3D techniek natuurlijk niet ontbreken. De F8000 LCD TV serie komt in een 46 inch, 55 inch, 60 inch, 65 inch en 75 inch schermformaat.

Reacties (2)