Samsung The Sero vanaf 7 september te koop voor 1.699 euro

17 juli 2020 1 Minuut 0 Reacties
Samsung The Sero

Samsung brengt begin september een unieke televisie op de Nederlandse en Belgische markt. De Zuid-Koreaanse fabrikant komt met de eerder aangekondigde The Sero. Deze televisie kan zowel horizontaal als verticaal gedraaid worden en is in verticale modus eigenlijk een reusachtige smartphone.

Volgens Samsung kan The Sero volledig geïntegreerd worden in je individuele levensstijl. Deze televisie is speciaal ontworpen voor mobiele content, dus ideaal als je veel video’s op sociale media kijkt. Verreweg de meeste video’s online (90%) zijn in portrait geschoten en The Sero past dat, indien nodig, aan door de beeldweergave een halve slag te draaien. Je bekijkt het beeld dan dus zonder hinderlijke zwarte randen. Het is een nieuw type tv voor de nieuwe media, maar óók traditionele horizontale formaten komen tot hun recht op het 43-inch scherm.

Met The Sero haakt Samsung in op de populariteit van videokanalen als YouTube. Net als een smartphone of tablet draait de tv snel van horizontale naar verticale oriëntatie, en omgekeerd. De tv is uitgerust met 4K QLED-technologie en een 4.1-kanaals 60 Watt luidspreker. En met Tap View verbind je een Galaxy-smartphone eenvoudig met de televisie. Je hoeft enkel je telefoon tegen de tv aan te tikken.

Met de Smart Hub heb je snel toegang tot alle content en dankzij de all-in-One floorstand met wielen kun je de tv neerzetten waar je maar wilt. Ook in off-modus is The Sero volgens Samsung een meerwaarde voor je interieur, want je hebt de keuze uit een breed scala aan weergavefuncties – van kunstige designs, informatie tot foto’s.

Advertentie

The Sero is vanaf 7 september in Nederland en België verkrijgbaar voor een verkoopadviesprijs van 1.699 euro.

Reacties (0)