Samsung presenteert Evolution Kit voor 2012 TV’s tijdens de CES

02 januari 2013 1 Minuut 0 Reacties
Samsung-Smart-Evolution-Kit

Samsung heeft vandaag bekendgemaakt tijdens CES 2013, welke volgende week van start gaat, de eerste versie van haar Smart Evolution Kit te presenteren. Deze Kit kan aangesloten worden op verschillende 2012 LCD en plasma TV's en deze vervolgens voorzien van nieuwe software en hardware updates. Veel van de functies van nieuwe modellen kunnen hierdoor overgenomen worden.

Smart Evolution

Tijdens de presentatie van de 2012 serie LCD en plasma TV’s begin vorig jaar toonde Samsung de nieuwe Smart Evolution feature. Via een speciale gleuf in de 2012 modellen kan een kit geïnstalleerd worden met de nieuwste software en functies, en verbeteringen voor de processors en het geheugen. Samsung brengt deze ‘Future TV kit’ elk jaar uit, waarmee je direct over de nieuwste technologie beschikt en dus niet per se een nieuwe TV hoeft te kopen.

Vernieuwd Smart TV platform

Een van de verbeteringen die je middels de Evolution Kit in huis kunt halen is het vernieuwde Smart TV platform dat Samsung tijdens CES 2013 zal presenteren. De Koreaanse fabrikant toonde vorige week al een aantal afbeeldingen waarop de nieuwe interface te zien is. Volgens Samsung moet de nieuwe en simpelere vormgeving het overzicht en gebruiksgemak verbeteren.

Prijs en beschikbaarheid

De Smart Evolution Kit voor de 2012 LCD en plasma TV’s zal naar verwachting begin dit jaar op de markt verschijnen. Wat de adviesprijs zal worden is nog niet bekend.

Via: Samsung

Reacties (0)