Samsung onthult lijn TV accessoires met 3D brillen op sterkte en de TwinView Touch Control

24 maart 2011 1 Minuut 3 Reacties
samsung-2011-touch-remote

Samsung brengt een eigen lijn TV accessoires uit met onder andere 3D designbrillen op sterkte, ’s werelds lichtste 3D bril, een draadloze oplader en een touchscreen afstandsbediening. Omdat Samsung, naar eigen zeggen, de best mogelijke 3D kijkervaring wil geven, heeft het merk het ontwerp van haar 3D brillen vernieuwd.

De nieuwe 3D active shutter brillen met Bluetooth bieden volgens Samsung maximale beeldkwaliteit, dragen prettig en hebben een aantrekkelijk design. Met een gewicht van minder dan 270 gram zijn de brillen 25% lichter dan de voorgangers en daarmee de lichtste ter wereld. Kijkers die een bril dragen, kunnen bij Samsung een 3D designbril op sterkte bestellen. Zij hoeven dus geen twee brillen meer op te zetten, wanneer zij 3D beelden willen bekijken.

De TwinView Touch Control van Samsung wordt bijna volledig via het touchscreen bedient. In combinatie met een Samsung TV kun je op het 3 inch grote LCD display TV blijven kijken als je een drankje haalt, zodat je bijvoorbeeld geen moment van een sportwedstrijd hoeft te missen. Als de Touch Control is aangesloten op het draadloze thuisnetwerk geeft de afstandsbediening ook toegang tot apps, zoals Facebook, Skype, Twitter en YouTube, zelfs als de TV uit staat. Een QWERTY toetsenbord verschijnt, zodra je teksten wilt invoeren.

Tot slot brengt Samsung haar eerste draadloze oplader voor televisieaccessoires uit. Deze lader kan vier 3D brillen opladen.

De Samsung Smart TV’s en line-up TV-accessoires zijn per direct in Nederland verkrijgbaar.

Reacties (3)