Samsung lanceert Uitzending Gemist app voor Smart TV’s

08 oktober 2012 1 Minuut 0 Reacties
Samsung-Uitzending-Gemist

Het heeft even geduurd maar Samsung heeft afgelopen week dan eindelijk de Uitzending Gemist applicatie voor haar Smart TV's beschikbaar gesteld. Wanneer je een Samsung Smart TV uit 2012 hebt en beschikt over een internetverbinding kun je de applicatie gratis downloaden en programma's van de publieke omroepen terugkijken via je TV.

Via Facebook heeft Samsung bekendgemaakt dat de langverwachte applicatie inmiddels te downloaden is voor Smart TV’s uit de E-serie die in 2012 gelanceerd is. Modellen uit de D-serie, de serie die in 2011 gelanceerd werd, kunnen de applicatie nog niet downloaden maar Samsung geeft op Facebook ook aan te werken aan een versie voor deze TV’s. Eerder gelanceerde TV’s krijgen helaas geen toegang tot de applicatie.

Samsung en gemist apps

Samsung is in Nederland op het gebied van gemist applicaties geen fabrikant die voorop loopt. TV’s van onder meer LG, Sharp en Philips hebben namelijk al langer toegang tot de Uitzending Gemist applicatie van de publieke omroepen en bieden daarnaast RTL Gemist en SBS Gemist. Hoewel Samsung een van de meest uitgebreide platformen heeft ontbreken deze twee laatste applicaties nog steeds.

Benieuwd naar onze ervaringen met het Smart TV platform van Samsung? Lees dan een van de reviews van de 2012 E-serie.

Reacties (0)