Samsung lanceert The Terrace: QLED 4K TV voor buiten

29 maart 2021 1 Minuut 0 Reacties
The Terrace

Samsung heeft een nieuwe televisie gelanceerd voor in de tuin. De naam van deze QLED 4K TV? The Terrace.

Een televisie voor buiten moet natuurlijk over een aantal andere eigenschappen beschikken dan een televisie die je in de woonkamer hebt staan. Zo beschikt The Terrace over een ip55-certificaat en is deze dus redelijk bestand tegen water. Naast de ip55-norm moet dit model blijven werken tussen de -31 en +50 graden Celsius.

Een ander punt is de helderheid van het beeld. In de felle zon is een scherm vaak moeilijk af te lezen. The Terrace heeft een hoge helderheid van 2.000 nits. Dit moet zorgen voor realistische kleuren en haarscherp beeld, ongeacht de omstandigheden. De Direct Full Array achtergrondverlichting zorgt voor diep contrast. Het schitteren van de zon wordt verder tegengehouden door een speciale antireflectie. Adaptive Picture moet het beeld verder aanpassen aan de lichtomstandigheden.

The Terrace is verder uitgerust met alle slimme functies die je van een QLED-tv van Samsung mag verwachten. Je kunt je smartphone van Samsung met de tv verbinden door deze tegen de rand van het scherm te tikken. Je hebt ook toegang tot Samsungs Smart Hub en diverse apps. Je kunt een CI+-module gebruiken en met HDBase T moet je het beeld en geluid vanaf de decoder tot wel 100 meter in de tuin kunnen ontvangen. Alle connecties zijn verder weggewerkt en hebben bescherming tegen vocht en stof.

Advertentie

Optioneel kun je The Terrace uitbreiden met de The Terrace Soundbar die je middels bluetooth of wifi kunt verbinden. Deze 3-kanaals soundbar heeft een vermogen van 210W.

Prijs en beschikbaarheid

The Terrace QLED 4K TV is vanaf april verkrijgbaar in drie formaten, namelijk 55-, 65- en 75-inch. Het kleinste model heeft een adviesprijs van 3.999 euro. De 65-inch een prijs van 4.999 euro en de grootste 75-inch heeft een verkoopadviesprijs van 6.499 euro. De soundbar is optioneel verkrijgbaar voor 999 euro.

Lees meer over Samsung.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)