Samsung lanceert interactieve Angry Birds app voor Smart TV

18 augustus 2012 1 Minuut 0 Reacties
Samsung-Angry-Birds

Vorige maand kondigde Samsung al aan met een Angry Birds applicatie voor haar Smart TV's te komen en vandaag heeft de fabrikant de game in Nederland ook officieel gelanceerd. Het ongekend populaire spel Angry Birds maakt haar debuut op televisie. Je moet er wel een Samsung Smart TV voor hebben want Samsung heeft de exclusieve rechten. Door middel van eenvoudige handgebaren stuur je voortaan alle gekleurde vogels richting de varkens.

De bonte verzameling vogels uit Angry Birds zijn razend populair in de wereld. Het spelletje is sinds de lancering, eind 2009, al meer dan 1 miljard keer gedownload. Deze bestseller op het gebied van smartphone games breidt zich nu uit naar Samsung Smart TV.

Samsung heeft voor de Angry Birds app nauw samengewerkt met de ontwikkelaar ervan, het Finse mediabedrijf Rovio Entertainment. Samsung’s Motion Control zorgt ervoor dat je met simpele handgebaren Angry Birds nu ook kunt spelen op een groot scherm als je televisie. Het gamen wordt daardoor volgens de fabrikant nog leuker, actiever en spannender. En jij hebt iedere vogel létterlijk in de hand, want jouw hand is de controller. Door met je hand te bewegen, kun je de Angry Bird wegschieten.

De Angry Birds app is nu beschikbaar op alle Samsung Smart TV’s uitgerust met Smart Interaction. Bekijk hier de complete Samsung LCD en plasma TV line-up met modellen die over deze feature beschikken.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)