Samsung: Exclusieve 3D Blu-ray deals zijn goed voor de industrie

24 februari 2011 1 Minuut 0 Reacties
monsters-aliens-2

Vorige week onthulde Panasonic dat haar exclusieve deal voor de koppelverkoop van de Avatar 3D Blu-ray film de laatste zal zijn en dat we geen exclusieve deals meer van de fabrikant hoeven te verwachten. Vandaag horen we wat Samsung over dit onderwerp te zeggen heeft - Samsung heeft ook exclusiviteit op een aantal 3D Blu-ray films, zoals Shrek. Tegenover TechRadar zegt de fabrikant dat hoewel ze geen nieuwe deals op stapel heeft staan deze vorm van verkoop wel goed is voor de industrie.

Vorige week onthulde Panasonic dat haar exclusieve deal voor de koppelverkoop van de Avatar 3D Blu-ray film de laatste zal zijn en dat we geen exclusieve deals meer van de fabrikant hoeven te verwachten. Vandaag horen we wat Samsung over dit onderwerp te zeggen heeft – Samsung heeft ook exclusiviteit op een aantal 3D Blu-ray films, zoals Shrek. Tegenover TechRadar zegt de fabrikant dat hoewel ze geen nieuwe deals op stapel heeft staan deze vorm van verkoop wel goed is voor de industrie.

Volgens Samsung zijn de partnerschappen met film studio’s goed voor 3D aangezien deze samenwerking meer te bieden heeft dan puur exclusieve 3D content. “De samenwerkingsverbanden die we hebben beïnvloeden ook hoe de content gemaakt wordt,” aldus Samsung. Toch gelooft Samsung wel dat de 3D situatie in 2011 zeer verschillend zal zijn ten opzichte van 2010. Dit jaar zullen er meer 3D titels beschikbaar komen en ook meer huiskamers zullen worden voorzien van een 3D TV. “Ons doel is niet alleen het weggeven van 3D accessoires, maar we willen ook een toegevoegde waarde geven in ons aanbod – iets dan onze samenwerkingsverbanden kunnen bereiken,” aldus Samsung.

Reacties (0)