Samsung doet niet mee aan de IFA-beurs 2020: organiseert eigen event

01 juli 2020 1 Minuut 0 Reacties
IFA-feature

Eén van de eerste beurzen die na alle maatregelen wel weer fysiek zal doorgaan, dat is IFA. De Berlijnse elektronicabeurs vindt plaats in september, maar moet het dit jaar doen zonder televisies en andere elektronica van Samsung. Het Zuid-Koreaanse bedrijf kiest ditmaal voor een eigen, digitale bijeenkomst.

Begin september gaat Samsung live met zijn digitale presentatie, maar wanneer precies is onbekend. IFA vindt plaats van 3 tot en met 5 september. Het kan zijn dat Samsung voor een moment binnen die beurs kiest, of helemaal een eigen weg in slaat. In ieder geval is het niet van plan om nu altijd eigen evenementen te organiseren. Waarschijnlijk is Samsung volgend jaar dus wel weer op de fysieke beurs te vinden, zoals het zelf ook aangeeft aan techsite TechCrunch.

Samsung en IFA

Een bijzondere keuze, want Samsung is al bijna twintig jaar elke IFA-editie van de partij. Het grote Berlijnse evenement vindt traditioneel gezien als één van de belangrijkste elektronica-evenementen van Europa. Er zijn smartphonesgadgets, televisies, maar bijvoorbeeld ook witgoed en verschillende netwerktechnologieën te vinden. Dit jaar is de beurs niet geopend voor iedereen: er worden 1.000 mensen op de vloer toegelaten. Het gaat om mensen die hiervoor speciaal zijn uitgenodigd.

Samsung kondigt vaak wel grote gadgets aan op de Duitse beursvloer, dus het feit dat het nu een eigen evenement organiseert los van IFA, kan betekenen dat ook dit jaar iets groots wordt onthuld.

Reacties (0)