Samsung brengt flexibele UHD tv dit jaar nog op de markt

09 januari 2014 1 Minuut 2 Reacties
Samsung-U9000-4k-tv

Eerder deze week toonde Samsung tijdens CES 2014 een 85-inch lcd tv met Ultra HD (UHD) resolutie en een flexibel display dat door de gebruiker zelf gebogen kan worden. Vandaag laat de Koreaanse fabrikant weten de tv dit jaar nog op de markt te brengen.

Tijdens de presentatie van de flexibele UHD tv, welke met een druk op de knop gebogen kan worden, benadrukte Samsung dat het ging om een prototype dat we voorlopig niet op de markt hoeven te verwachten. Niet veel later kwam LG ook met een flexibele tv welke beschikt over een oled-display. Mogelijk was Samsung hier niet zo blij mee en moest er dus iets verzonnen worden om LG weer een stap voor te zijn. Dit is natuurlijk speculatie maar zou een logische reden zijn voor de plotselinge aankondiging dat de flexibele tv dit jaar de verkoop ingaat.

Niet alleen dit model moet in 2014 op de markt verschijnen, ook de 105-inch UHD tv die Samsung eerder deze week tijdens CES 2014 toonde wordt later dit jaar verkocht. Dit model beschikt over een 5K-resolutie van 5.120 bij 2.160 pixels, een gebogen display en een 21:9 beeldverhouding. Het display van dit model kan echter niet met een druk op de knop door de gebruiker zelf gebogen worden. De prijzen van de tv’s zijn nog niet bekendgemaakt maar je kunt er van uitgaan dat er tienduizendend euro’s voor betaald moet worden.

Bekijk ook de Samsung 2014 4K Ultra HD tv line-up.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (1)

peter vb

peter vb
09 januari 2014 om 19:39

Tja, wanneer gebruik je zoiets? Je gaat er toch niet mee lopen wapperen als je visite heb van kijk mij eens:-)

Inloggen


09 januari 2014 om 19:39

Ik denk juist dat dat het enige moment is 🙂

Inloggen