Samsung brengt Family Story feature naar 2012 Smart TV’s

08 februari 2012 1 Minuut 0 Reacties
Samsung-Family-Story

Samsung heeft voor 2012 heel wat nieuws in petto. De Smart TV's series van het merk zijn uitgerust met nieuwe features als Smart Evolution waarmee je jouw TV elk jaar via een upgrade kit kan vernieuwen en Smart Interaction waarmee je diverse interactieve functies kunt gebruiken zoals het bedienen van je TV middels bewegingen en spraak. Een andere nieuwe feature is Family Story.

Met Family Story is het mogelijk foto’s, video’s en berichten te delen met familieleden. Dit hoeft niet perse in hetzelfde huis te zijn en zelfs niet eens op hetzelfde apparaat. Zo kun je een foto die je op je Galaxy Tab gemaakt hebt sturen naar de zogenaamde Family Story Group, een online map waar je alles wat je wilt delen in kunt opslaan. Deze map is vervolgens toegankelijk op je Samsung Smart TV waardoor je de foto kunt bekijken. Deze foto kun je vervolgens met de ‘Watch together’ functie delen met een Samsung Smart TV van een familielid. Dit familielid krijgt een melding op TV dat er een foto beschikbaar is en wanneer deze melding geaccepteerd wordt kun je ook onderling berichten uitwisselen.

Samsung wil met Family Story zowel apparaten als gebruikers nog dichterbij bij elkaar brengen en het delen van content met anderen eenvoudiger maken.

Reacties (0)