Samsung belooft Europa 3D TV in maart

23 februari 2010 1 Minuut 2 Reacties
Samsung-c9000_plus_remote

Samsung gaat er vanuit dat ze het eerste merk is dat een 1080p LED 3D TV in Europa uitbrengt. Maart is het beoogde doel en dat zou inderdaad betekenen dat Samsung merken als Panasonic en Sony voorblijft.

In maart wil Samsung de 3D TV’s verschepen, naast andere ‘normale’ leden van de bestaande 8 en 7 serie LED TV’s en 6 serie LCD TV’s. Naast de TV’s zal Samsung ook de BD-C6900 Blu-ray speler in maart op de markt zetten.

Verder geeft Samsung aan dat ze ook nog 3D plasma TV’s in de planning heeft, welke waarschijnlijk aan het begin van de zomer verkrijgbaar zullen zijn, net als de 9 Serie 3D LED TV’s en de HT-C6930W home cinema set.

Alle 3D modellen hebben een ingebouwde ethernet mogelijkheden en zelfs kan er draadloos verbinding worden gemaakt met een Wifi netwerk wanneer een optionele dongel op de USB poort aangesloten wordt. Daarnaast maken alle TV’s gebruik van Samsung’s Internet@TV (Internet portal), waar je apps kunt downloaden en internet widgets kunt installeren zoals nieuws, weer, Picasa en YouTube.

Reacties (2)