Belgische provider Proximus voegt BBC First toe aan zenderaanbod

18 januari 2017 1 Minuut 0 Reacties
bbcsilentwitness

De zender BBC First is vanaf nu beschikbaar bij de Belgische provider Proximus. De programma’s zijn te bekijken met Nederlandse ondertitels.

BBC First is een Benelux tv-zender, die zich vooral richt op Britse dramaseries. Kijkers die gebruik maken van Proximus kunnen er terecht voor premières van series als Silent Witness, The Collection en Maigret. BBC First zond recentelijk ook de drie afleveringen van het nieuwe seizoen van Sherlock uit, tegelijkertijd met BBC One, waar ze zonder Nederlandse ondertitels te zien waren. De hoofdrollen in de BBC-serie worden gespeeld door Benedict Cumberbatch en Martin Freeman. De recente seizoenfinale van Sherlock werd overigens minder goed bekeken dan voorgaande jaren. Tevens lekte er een Russische versie van de aflevering al vroegtijdig uit online.

De toevoeging aan Proximus volgt net na de voorlopig laatste aflevering van Sherlock, maar BBC First komt volgende maand wel weer met een aantal exclusieve premières. In februari kun je er kijken naar In Plain Sight, een op feiten gebaseerde serie over de seriemoordenaar Peter Manuel, die in de jaren vijftig op de hielen werd gezeten door de vastberaden agent William Munci. Ook het vierde seizoen van de serie Last Tango in Halifax zal dan bij de zender te zie zijn, net als The A Word, een serie over een gezin met een autistische zoon.

BBC First is opgenomen in het Proximus Entertainment Channels pakket en is te vinden op kanaal 25 in Vlaanderen of kanaal 220 in Brussel. De zender werd in juni 2015 gelanceerd in België en is eveneens beschikbaar bij Telenet Play More.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)