Populaire films en tv-series van Dreamworks komen naar Netflix

17 juni 2013 1 Minuut 0 Reacties
Dreamworks-Netflix

In Nederland wachten we nog steeds op de komst van de populaire video-on-demand dienst Netflix, maar als we de geruchten mogen geloven kunnen we de dienst dit jaar nog verwachten. Het aanbod van tv-series en films dat via Netflix is te bekijken is al behoorlijk groot maar deze week heeft het bedrijf bekendgemaakt een deal gesloten te hebben met Dreamworks.

Vanaf 2014 biedt Netflix populaire tv-series en films van filmstudio Dreamworks aan als video-on-demand content. De deal geeft Netflix het recht op eerste uitzending van meer dan 300 uur aan materiaal van Dreamworks, waaronder populaire animatiefilms als Shrek, Madagascar en Kung Fu Panda. Naast het uitbreiden van het aanbod met content die door Dreamworks gemaakt is gaat Netflix ook populaire personages van Dreamworks verwerken in een nieuwe serie. Op een later tijdstip wordt hierover meer bekendgemaakt.

De content van Dreamworks zal beschikbaar gesteld worden in alle landen waar Netflix haar diensten aanbiedt, waaronder de VS, Canada en een aantal Noord-Europese landen. Mogelijk kunnen we eind dit jaar ook in Nederland naar de nieuwste films en series van Dreamworks kijken. Vanaf 2016 worden ook films naar Disney/Pixar en Marvel aan het aanbod toegevoegd.

Via: Engadget

Reacties (0)