PlayStation 3 Blu-ray 3D update in oktober

03 september 2010 1 Minuut 3 Reacties
ps3-3d

Ondanks wat we eerder gehoord hebben, heeft Sony tijdens IFA beurs in Berlijn laten weten dat de firmware update voor de PS3, welke het afspelen van 3D Blu-ray discs mogelijk moet maken, niet deze maand zal verschijnen. In plaats daarvan wordt de lancering hiervan opgeschoven naar oktober. Tot dan moeten we het dus nog steeds doen met de MotorStorm 3D game of Wipeout. Jammer genoeg zijn er ook nog steeds niet heel veel 3D films die je kunt bekijken, maar Sony heeft wel aangekondigd Michael Jackson's This Is It - 3D Enhanced Edition en Alice in Wonderland 3D te bundelen met een aantal 3D producten.

Ondanks wat we eerder gehoord hebben, heeft Sony tijdens IFA beurs in Berlijn laten weten dat de firmware update voor de PS3, welke het afspelen van 3D Blu-ray discs mogelijk moet maken, niet deze maand zal verschijnen. In plaats daarvan wordt de lancering hiervan opgeschoven naar oktober. Tot dan moeten we het dus nog steeds doen met de MotorStorm 3D game of Wipeout. Jammer genoeg zijn er ook nog steeds niet heel veel 3D films die je kunt bekijken, maar Sony heeft wel aangekondigd Michael Jackson’s This Is It – 3D Enhanced Edition en Alice in Wonderland 3D te bundelen met een aantal 3D producten.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (2)

jeffrey

jeffrey
10 september 2010 om 16:47

weet iemand of ik met mijn beamer de acer p1100 en een ps3 3D spellen kan spelen en wat voor bril heb ik daarbij nodig ik weet wel dat ik een shutter bril nodig heb

alvast bedankt

Inloggen
Bart

Bart
16 september 2010 om 16:06

Sony heeft inmiddels op de Tokyo Game Show bekend gemaakt dat deze update al op 21 september verschijnt!

Inloggen


16 september 2010 om 16:47

Dat is dan vreemd en spreekt het elkaar tegen. Op de IFA was het weer oktober. We zullen het afwachten.

Inloggen